NY BLOGG - nattstad.se/linnsperres

Jag kan nog vara den mest veliga människan på jorden. Ska byta blogg igen nu, anledningen är att jag tycker att bloggar på blogg.se mest ska vara hyfsat genomtänkta och med fina inlägg osv. Och där känner väl jag att det skiter sig lite för mig haha, så jag byter till nattstad ett tag för att testa, kan kommer tillbaka hit, vi får se. 
 
Men nu: läs min nya blogg så är ni världens bästa, hoppas verkligen ni följer med mig dit!! Kommer svara på en fråga där senare idag också som jag fick på denna bloggen. Och jag kommer blogga precis likadant där, kanske lite mer!
 
nattstad.se/linnsperres
nattstad.se/linnsperres
nattstad.se/linnsperres
 
 
 

American pancakes


Godmorgon

Nu ska vi göra american pancakes, så nice. Skriver senare.


Todays hair

Börjar äntligen få lite koll på locktången iallafall.


Framifrån

Såhär ser den ut framifrån, baksidan kommer på en bild i framtiden haha orkar inte fota den nu.

Bild från firren.


One new top on a new day

Har på mig mitt nya linne från twist & tango idag, man ser det dock inte så tydligt på bilden. Jag kan lägga upp lite bättre bilder sen. Till detta har jag en ganska tunn stickad grå kofta och smycken.


En vanlig torsdag och snart en vanlig fredag

Förutom att morgondagen kommer bli riktigt jobbig fram tills lunch, kommer ha ett stort prov och ett svårt läxförhör. Får bara göra mitt bästa helt enkelt.

Men så skönt att det är fredag! Får se vad jag hittar på, känner mig ganska ur fas och är väldigt trött, så det hade varit skönt med en total degkväll, men vi få se imorgon, godnatt allihopa.


Det var det bästa jag har varit med om.

Justin bieber i tisdags, det var det sjukaste. En helt perfekt kväll, bästa i mitt liv, lätt!


SÅ TAGGAD - kommer bli OFÖRGLÖMLIGT

ÅÅÅÅÅH IMORGON SMÄLLER DET!!!! JUSTIN BIEBER!!! Obeskrivligt! 
 

Ni kan höra lite av vad jag tycker om det i detta radioinslaget, hahahaha så pinsamt men ändå sjukt kul! Tycker ändå jag lyckades ganska bra med min beskrivning av hur jag kommer reagera, "vara i någon form av chocktillstånd" HAHAHAH SÅÅÅ SANT JU!!!! Kommer helt seriöst att dö. Är så pepp för detta!!!! 
 
Länken:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4251&artikel=5512006
 
 
 

+/-

+ Det är snart sommarlov (!!), ganska snart iallafall.
 
 
- Det suger att vara sjuk, får verkligen panik på det 
 
+ Justin Bieber på tisdag med Flora, det kommer bli så fruktansvärt roligt! Ett extra plus till att komma upp till Stockholm och träffa mina kusiner.
 
 
- Är så himla trött på allt plugg, vi har inte ens särskilt mycket nu men jag panikar på varje liten läxa typ... 
 
+ Slappa morgonar. Jag älskar att kunna gå upp i lugn och ro, fixa en god frukost och bara slappa hur länge jag vill. 
 
 
 
 
 
 
 

Curls - 4 nice

Lite hårinspo. Åh vill verkligen lära mig att bli bra på att locka mitt hår. Kolla bara hur snyggt det kan bli. 
 

4 from instagram

Party last weekend, so much fun // min och bästisarnas nya instagram, oseriös och full med lite smått och gott // En bild från Grankis, saknar det så mycket // En oldie på mig och min älskade vän


Åh...

Blev sjuk igårkväll.... Så himla tråkigt verkligen, när man hade planerat att träffa kompisar osv... Nu blir det att ligga hemma och ruttna bort... Åååh det suger att vara sjuk en fredag. Jaja ska göra det bästa utav situationen, hoppas ni får en bra mycket bättre fredag än mig iallafall!

Och grattis till min fina vän som fyller 16 idag!!


Walk

Ska möta upp bästisarna för en promenad nu, mysigt. Intervjun förut gick la okej typ, haha kommer bli så pinsamt att höra sig själv på radio, men det kommer bli kul! Annars har det varit en ganska slapp dag, förutom NP då. Var en sväng på gymmet förut också, jätteskönt faktiskt.


Dagens klädval

Och till detta primes och mission skinnjacka.


Blir en spännande dag

Börjar dagen med ett NP i religion... Så segt. Sen är det vanlig skola i några timmar. Vid halv tre ungefär så ska jag och två till bli intervjuade av Sveriges radio, ska bli lite spännande! Efter skolan blir det stressigt hem för att hinna till passet som börjar halv fem. Puss

Inte så jätteglada efter gårdagens NP.


Så glad

Är bara allmänt glad just nu, livet är riktigt underbart! Sommarlov om mindre än två månader och jag trivs så himla bra med allt just nu. Tack vare mina vänner, min familj och min egen inställning till saker så leker livet verkligen nu! Och så börjar det bli varmt ute också som ett plus i kanten. Åh love life. Godnatt nu allihopa, jag ska försöka uppdatera er bättre imorgon!


Dyngsur

Herregud vad det började regna! Hela jag är blöt. Kom precis hem iallafall, så skönt med en tidig dag. Ska laga lite mat nu och sen mysa och ta det lite lugnt. Ikväll blir det träning också.

Mysigaste tofflorna på och mjukisbyxor, underbart.

(Skulle kommit upp för 4 timmar sen)


Ett litet godnatt

Då var denna helgen slut, så segt med måndag imorgon men så är det! Har haft en skön kväll med serier/program på datorn i sängen. Är ganska trött nu, somnade ganska sent inatt så jag måste ta igen de timmar sömn jag inte fick haha. Hörs imorgon! Puss

Två fina från frukosten idag, just love pancakes


Ett svar och denna dagen

Fick en fråga om gårkvällen, vad vi gjorde och vilka vi var. Vi var hos Lisa på en fekkelekke, skitskoj verkligen!! Kan inte sitta och skriva upp alla vi var lol, men det var de jag brukar umgås med, sen så var det boys från donner och några girls från Lerum, sen så var Agnes där också oså! Så himla kul att träffa henne och Lisa igen, det var sjukt längesen! 
 
Idag så vaknade jag och Bella upp hos Flora, så åt vi en god pannkaksfrukost, sååå gott! Sen på dagen/eftermiddag så var jag på dansen. Och nu har jag duschat och lite så, degar på det. Ska kolla serier nu och städa mitt rum hehe. 
 
Hahaha hittade lite gammla bilder på godingarna. 
Bild 1 - Liten söt Lisa på "indianfest" // Bild 2 - Agnes för många år sen, när hon fortfarande gick i vår klass, fina tider det // Bild 3 - Hehe Agnes tjejfest för några år sedan, haha det var så kul minns jag! Från vänster är det Alice, Lisa och jag. 
 

Åh älsklingar

Har dom bästa vännerna, så e de ba! Har haft en grym kväll! Tack allihopa, ni är underbara!


En myskväll

Släcker lampan nu efter en cosy kväll med B&J och serier. Pratade med bella i tele en halvtimme också. Jag har de bästa vännerna, så mycket kärlek!

Vi hörs imorgon, finally fredag efter denna otroligt energitagande veckan! Sov gott allihopa!


Hiding behind a mask


Godmorgon

Godmorgon! Idag är sista dagen med muntliga nationella prov, ska bli så skönt när den här skoldagen är över!!! Men har dock lite andra arbeten som jag måste ta tag i, men det gör jag i eftermiddag.

Annars då? En vanlig torsdag utan så mycket att tänka på. Ska gå en långpromenad i skogen med Lexi och mamma senare idag. Sedan blir det plugg och förhoppningsvis lite GG eller VD.


Bästisprommis

Var precis ute på en kvällspromenad med bella, så mysigt! Vi svängde förbi Floras fotbollsträning också och kollade på den en liten stund, hihi hoppas du blev överraskad! Är iallafall hemma nu och ska alldeles strax krypa ner i sängen för att sedan sova om en stund. Har en tuff dag framför mig imorgon. Sov så gott allihopa!


Day one - avklarad

Puh, då var den första av de tre fruktansvärda dagarna över. Svenska och NO var det idag, asså fy, men det kändes bra så får hoppas på det. 
 
Idag ska jag bara ta det lugnt och plugga lite spanska inför imorgon. Men det är ju så himla svårt att veta vad man ska öva på så det lär sluta med att jag inte pluggar alls haha. Imorgon kommer bli värsta dagen på länge men nationella i både spanska och matte... Men ska kriga mig igenom det med. 
 
Snart är det ju faktiskt sommarlov! Känns helt sjukt att man ska lämna sin skola, men samtidigt ganska skönt, är verkligen redo för något nytt! 
 

Gran Canaria - pictures - part one


Cordial mogán playa

Gran kanaria är ju ett ganska så vanligt resmål ändå, så jag tänkte tipsa om ett hotell som är så himla bra. "Cordial mogán playa" heter det och ligger i Puerto de Mogán. Detta hotellet är typ känt för alla sina växter som är runt hotellrummen, vid poolerna osv. Det var så himla mysigt och avslappnande att bara gå runt inne på hotellområdet. Sen så finns det två bra pooler och man ligger inte överdrivet tätt inpå alla andra. Sen så är deras hotellfrukost det godaste jag har ätit. Det finns så mycket att välja på! Rummen är fräscha och allt så det är ju kanon. Sen så är arkitekturen så himla häftig! Och lobbyn är så "mäktig" på något sätt. Det är vattenfall inomhus och massa balla saker, så det var verkligen kul att bara gå runt och titta på allt. Sen så var personalen så himla trevliga också. 10/10 får detta hotellet!
 
Dessa bilder har jag tagit men de två sista är från google.
 
 


Dream - smile - live

Lite inspo till att tänka mer positivt och bli lyckligare. Våga jaga dina drömmar, le och gör sånt som gör dig glad. Sprid glädje till andra, det kommer tillbaka till dig.
 

Laddar upp inför en killerweek

Hejhej!
 
Ligger i min säng och tar igen lite program som jag missade nu i veckan. Denna veckan som kommer nu kommer bli riktigt seg tror jag. Tisdag, onsdag och torsdag består nämligen av 5 nationella prov. Alla muntliga och NO-labb. Åh är så nervös redan... Men man kan inte göra mera än sitt bästa!
 
Jag saknar las canarias, jajamen.

Summer - crochet

Åh vilken drömoutfit till sommaren. Spetsklänning, skor med lite bohemisk känsla och lite boho-smycken till det. Och ett par solglajjor som pricken över i:et. 
 

The typical frukost-bilden

Har nu fixat mig en god frukost som jag ska avnjuta i min säng, härlig start på söndagen! Dock så ser ni på min bild att själva bilden inte riktigt håller måttet, det är inte vitt, ljust och sådär, så detta skulle inte funka som "instagrammaterial". Men nån gång ska jag ta en bild på en riktig instagramfrulle. Menmen, god är den iallafall. Och det är väl det som räknas?


Ni är så bra

Kom hem från Albin för en liten stund sen. Var där med mina underbara kompisar, ni är så bra hela högen! Ska sova nu, är riktigt trött.

Imorgon blir det dans och lite plugg. Ska fixa iordning på rummet och lite så också. Godnatt finisar.


Vad händer ikväll?

Hejhej!

Har precis ätit en god middag med mamma och pappa. Kom från bella för en stund sen, jag och flora var där och degade. Ska träffa dom och säkert några fler ikväll, kommer nog bli jättekul!


Outfit


TIPS - Hand & nail butter

Måste tipsa om denna handkrämen! Den kommer från "the body shop" och den är så bra. Den ger mjukare och mindre torra händer på nolltid. Mina händer var en KATASTROF innan jag började änvända denna, och nu har de blivit mycket mindre torra. "The body shop's" produkter är ju nästan alltid bra och denna hand- och nagelkrämen är inget undantag. Dessutom så lukatar den väldigt fräscht och har skön konsistens. Detta är verkligen ett tips om du vill få mjukare och mindre torra händer. 
 

Gårdagen

Hade en jättekul dag igår med härliga kompisar! Kom hem runt halv ett och gick och la mig.

Nu ska jag upp och träna en timme och sedan ska jag hem och fixa med lite saker.

Tre bilder från igår.


I'm home

Kom hem igårkväll och sprang direkt över till flora där bella också var. Så himla kul att träffa mina bästisar igen, har saknat dem så mycket!

Idag så ska jag träffa flora och bella nu en stund iallafall och sen får vi se vad som händer.

Ska ladda över bilderna från gran kanaria senare också och så. Hoppas alla har haft ett fint lov här hemma!


Dreamdress


RSS 2.0