Italiensk lunch

Är inne på stan med mamma och mormor nu, sitter på en italiensk restaurang och ska äta lunch. Har köpt mössa + vantar också. Ha en fin dag!

Jag och bästa mormor


Tar en pluggpaus

Och sätter mig med lite gymnasieval istället.


Study

Tar igen gårdagens missade plugg idag istället. Gaaaalet mycket att göra. Mormor kommer idag också, så mysigt. Ska ut och leka med min vovv sen också. Men det blir "min framtid" för hela slanten idag. 
 
true

LeNnY & fLåRrEn

Okej nu har du vart borta tillräckligt länge. Saknar dig så otroligt. Men imorn så! Du är bland det bästa som någonsin har hänt mig. Du är verkligen som en syster för mig, du förstår mig på ett sätt som bara du gör. Och alla våra saiko saker vi har för oss, behöver jag ens nämna KDKN? Eller kanske tudi******? Våra minnen är dom bästa, och så många mer kommer det bli! Vi livet ut, annars vet jag inte vad jag gör. Oooooch nu borde du komma hem. Bästavännen du är så stört bra, LENNY OCH FLÅRREN NO MATTER WHAAAAAAAAT 
 
 
 
 
 

Ändrade planer

Blev ändrade planer, jobbade till strax efter sex istället. Så nu orkar jag inte sitta med skolarbetet. Får ta det imrgon istället. Är helt slut nu så ska krypa ner i sängen och titta på Gossip girl efter att jag har ätit. Mysigt att bara ta det lugnt inne nu när vädret är som det är. 
 
Jag och bästis för massa år sedan när vi skulle iväg på en punkfest. Galna brudar LOOOOL. 
 
 
 

Work

Är på mitt "extrajobb" nu, kändes bra att gå upp kvart över sju imorse när alla andra låg och sov haha... Men sjukt värt att tjäna lite egna pengar! Slutar vid tre ungefär och då ska jag hem och plugga. Så ser min första lovdag ut! Men då kommer jag känna mig duktig när jag ska sova ikväll. Hoppas ni har en bra dag!


Ipad & ELLE interiör

Bläddrar runt i tidningen och surfar runt lite på ipaden. Ska vika tvätt snart. Puss&kram


Paus från handbollen

Jag tar en paus från handbollen tills efter nyår. Då får jag se om jag saknar det och så. Har tappat suget och kände att det inte hade varit rätt att fortsätta just nu. Kommer sakna alla kompisar något enormt, men man behöver ju inte tappa kontakten bara för detta. Handbollen har varit en så stor del i mitt liv så länge så detta känns jättekonstig. Helt tomt. Men förhoppningsvis tog jag rätt beslut och så får vi se vad som händer nästa år. Ska också säga att jag är jätteglad för allt stöd jag får från mina underbara vänner, ni är så bra allihopa! Jag har så många minnen från handbollen som jag kommer ha med mig hela livet, underbara stunder med underbara människor.


Louboutin


Studyday

Sitter med min framtid nu. Ska sitta med det mesta delen av dagen idag tänkte jag. Ska kolla lite på Gossip girl också, bästa serien någonsin helt klart! Ska träna min vovvi också. Tog precis en lång härlig dusch, smörjde in mig så nu känner jag mig fräsch igen. 
 
Igår hade jag en grym dag med bästis. Har saknat henne så mycket! 
 
 
Babybaby

Chacha bloggen, alliboi här

Heeeej allihopa
Nu bloggar jag från Linns mobil. Vi ligger i hennes säng och bara pratar och myser. Linn filosiferar och säger tänk om man blir helt forever alone i sin klass, som om hon inte redan är det. Det var allt från miiig, pussilipuss

Några söta bilder

 

 


Går och möter besti

Bestidag idag. Möter upp henne nu, ha en fin dag allihopa!


Goodnight

Yeeey nu är det höstlov! Så underbart. Började lovet på bästa sätt med mina brudar. Vi åkte in till stan och fikade och hälsade på världens bästa konfaledare! Ikväll har jag bara myst framför X-factor.


Snö??

Är det hagel eller snö hos er? Här är det snö iallafall! Waaaaah i oktober, så länge det är snö på julafton så är jag nöjd! Råplugg idag till provet imorgon. 
 

Vanlig dag

Har precis gått en promenad med Lexi och mamma. Ska äta nu och ikväll ska jag vara domare för skolhandbollen, HAHA får se hur det går! Men det ska ändå bli lite kul, får göra mitt bästa helt enkelt! Idag åker bästis bort också, AAAAAAAAAAH KOMMER SAKNA HENNE NÅGOT GROVT! Du är det bästa jag har osv min untziga bror, men du ska du piiiiiiiip i en vecka vilket känns sådär måste jag säga! 
 
 
 

Spanska

Pluggar spanska, skönt att känna att man kommer lite framåt iallafall haha! Ska snart se på svenska hollywood fruar, är det sista avsnittet idag? Har haft en jätteskön dag, var på allum med mamma förut och fixade lite saker, jättemysigt!


Todays outfit and facelook


Autumn in Sthlm


No energi

Har inte pluggat så mycket, somnade lite istället. Haha sån tröttis. Ska byta om nu och snart åka till träningen. Ha det bra!


Hi world



Dagen

Hejsvejs! 
 
Helt vanlig skoldag idag. Ska sätta mig och plugga spanska snart. Vid 20.00 är det handbollsträning till 21.30 och sen ska jag hem och sova. Så kommer min dag se ut. 
 

Förändring

Ska snart göra om mitt rum, vet dock inte hur jag ska göra. Jag, Flora och Alice sitter just nu och kollar på massa snygga sovrum på we heart it osv. Aaaaaah vill ha ett av dessa fina sovrummen!


Just one sleepless night

Kan inte sova... Gaaaaah och jag är inte ens trött! Usch och fyyyy! Nä måste försöka sova nu! Måste orka med skolan imorgon! Lyssnar lite på musik nu, mys iallafall! Godnatt allihopa


Godnattttttt

Nu ska jag sova, nattinatti allihopa! Har haft en asdeg dag så det har varit jätteskönt! Gick en promenad med bästis på en och en halv timme innan maten, åh vad jag gillar det. Man ba snackar och är allmänt mongo, lovie you bästa vännen.
 
 
Hörs imorgon!
 

Hello

Tjaaaaaaaaa!
 
Kom precis hem från Lerum, spelade match, vi vann med 11 bollar så det var ju super.
 
Nu ska jag äta, duscha och sen ska jag sätta mig med plugget. Första skoldagen imorgon på två veckor. Men går ju bara en vecka och sen är det höstlov. Har spanskaprov på fredag så det är bara att sätta igång med pluggandet, känner inte direkt för att sänka mig. Borde man ha något mål med poängen kanske? Typ "jag vill få 290 poäng"? Något sånt har jag iallafall inte. Pluggar på ba och hoppas på det bästa. Men får jag sämre än vad jag vill ha på något prov eller så blir jag skitsur hehe.
 
Hörs senare. 
 
Fyyyyyfaaaaaaan vad jag mådde bra i London, gick runt och var konstant lycklig. Bästabästabästa! Och ser nu hur blondt mitt hår är på bilden? Sjukaste solblekningen. 

Glad igen tjoho

Stängt av deppmusiken och snapchatar med världens bästa Louise och nu är jag på bra humör igen. :D Hörs imon babys.

Alla dessa jävla beslut

Ojojoj djupa Linn säger hej. Maygaaaaad ligger i sängen och deppar något enormt. Haha tönt som jag är. Heeeeeeeelt seriöst orkar inte alla beslut man ska ta, och nu menar jag inte "ska jag ta en chokladbit eller en godisnapp istället?" utan betydligt större beslut. Kan inte nån komma och säga "gör såhär så blir allt bra", men det går ju inte eftersom ingen känner mig så som jag känner mig själv. Fast ibland undrar man om man ens känner sig själv. HAHAHA okej lite väl djup nu. Men ärligt har sån besultsångest... Har funderat på denna saken i typ två år, men nu känns det mer aktuellt än någonsin. Okej nu låter det som att jag ska fatta årets beslut som kommer förändra världen HAHAHA. Men för mig känns det som mitt livs hittills viktigste beslut typ... Inget kommer bli som förr och aa... Uschuschusch. Okeeeeeeeeeeeeeej det är inte årets grej direkt men jag tycker det just nu. Är lite out of balance kan man väl säga.
 
Näääää nu ska inte jag skriva mer om hur jag mår right now. Hoppas alla har haft en bra dag! Hörs imorgon. 
 
Hittade några bilder från 2007, åh vad allt var lätt då

Tired

Hejhej.
Har ingen blogglust alls just nu. Är allmänt trött på det mesta osvosv. Heeeeeeelt seriöst skulle behöva komma bort lite, bort från min vardag och allt det gamla vanliga. Inte bort från buddysen då men allt annat. Är i största behov av en förändring. Galet trött på att ha det som det är nu. Vill åka bort till något skönt ställe bara en vecka typ, komma bort härifrån, slippa tänka på allt här och bara vara. Deppelidepp just nu, ha det!


Prao, träning, osvosvosv

Kom hem från praoen nu. Ska snart iväg och spela handboll, tränar till tio idag. Imon blir det prao igen. Känns som att man typ "pausar" livet när man praoar eller har lov. Men snart är det back to reality. Har dock massa plugg nu också. Vet inte vad jag ska skriva mer nu. Hatar vädret kan jag ju säga, uschuschusch för höstväder. Visst man tänker "åååh jag ska sitta inne och mysa med en var choklad, mmmmmmmm". Men hur ofta gör man det då. Nej det bara regnar och är mörkt. Usch. Är in a bad moooooood för tillfället. Hejsvejs
 
 
Gammal bild på mig och mitt hjärta, underbara vän 

Londonpics




 
Har ingen aning om vad jag ska blogga om just nu. Så jag bjuder på lite bilder från när jag var i London i augusti. 

Study


Dagens


Fler bilder från Stockholm







 

Today

Idag har jag och Flora praoat igen. Måste bara säga att alla måste ladda ner "snapchat", det är så fruktansvärt kul! Har suttit med snapchat i flera timmar idag, haha det är så kul! Ska iallafall träna vid åtta. Ska bara slappa nu. Är ganska trött faktiskt. Hoppas ni har det bra! Och förlåt för den dåliga uppdateringen. 
 
 
Gammalgammal bild, åh älskar sommar

Sthlm

Fredagen:
Åkte hem och åt middag hos Anna, Pedro, Alice och Simon med släkten. Jättemysigt, efter det tittade vi på x-factor osv. Vi sov hemma hos Hanna och Julia (kusinerna).
 
Lördagen:
Gick upp tidigt för att åka till stan. Kollade runt fär lite, var på hollister (måste ha vart där en gång). Sen tog vi en jättegod fika och sen tittade vi vidare lite till. Sen åt vi en supergod lunch på en tapasrestaurang med släkten. Mormor fyllde ju år denna dagen! 70 år, bästa mormor. På eftermiddagen åkte vi till moderna muséet. Inga tavlor som föll mig i smaken helt, några häftiga fotografier men annars bara massa konstiga tavlor osv... Efter det var alla ganska trötta så vi åkte hem och slappade i två timmar ungefär. Sen kom alla till Hanna och Julias hus och vi tog en fördrink, tilltugg osv. Mormor öppnade presenter, morfar höll ett litet fint tal oså. Super! Efter det åkte vi vidare och tog en drink på någon bar. Hade det kul! Sen drog vi vidare till en rastaurang och jag åt den godaste maten på länge, åååååh va gott det var! Sen åkte vi hem och deckade direkt. Alla var så trötta! 
 
Söndag:
Åt frukost och sen åkte vi hem. 
 
En riktigt bra helg med världens bästa släkt, är så himla lyckligt lottad som har dom. 
 



 
 
 

Blogg.se appen suger

Har försökt göra massa mobilinlägg i helgen men det har inte funkat att ladda upp... Aaaaah blir galen. Dumma dumma app. Men berättar om helgen om en stund. Är hemma nu iallfall. 
 
Ååååååh underbar låt
 

Mood gallerian

Är inne i Mood gallerian, vi har tagit en fika osv. Nu har vi mött upp resten av släkten för en lunch inne på en tapasrestaurang.




In till stan

Åker in till stan och kollar runt lite. Bästa mormor fyller 70 idag! Ska fira henne hela dagen och ha det mysigt!

Finaste mamma och mormor


Hejdå Göteborg

På väg till sthlm nu, har bara praoat idag. Bild från idag, pigg osv.


Workworkwork

Nu kör vi igen, godmorgon världen! Har jobbat i snart en halvtimme typ.


slocknar

Nu måste jag sova, ska åka hemifrån tio över sju. Mina ögon stängs snart, är så himla trött. Sov sött allihopa, hörs imorgon. Själv sover jag med min vovvi, mys.


School is great

Asså man klagar massa på skolan osv, men ibland är den faktiskt rolig! Eftersom att detta är mitt sista grundskoleår så ska jag försöka ta vara på så mycket som möjligt!

 

Här kommer några mongobilder från skolan


11 oktober

Kom hem från praoen för en stund sen, jag och flora har fetaste framtidsplanerna! Herregud va bra dom är kan jag ju bara säga! Nu ska jag städa en massa... Sen ska jag sova lite eftersom jag är så trött så att jag knappt orkar hålla ögonen öppna! Ska packa också, åker till Stockholm imorgon nämligen. Har träning till tio ikväll, oskönaste tiden men så är det. Känns som att jag inte har spelat handboll på flera veckor! Vi hörs kanske om en stund. Hejsvejs


Autumn trees

pictures from yesterday.

 

 

 


SHOES AUTUMN/WINTER

 
Snygga skor till hösten och vintern. Själv har jag de svarta normalhöga primebootsen och uggsen längst upp till höger fast mina är "normalhöga" och inte låga. Är sugen på ash bootsen, de bruna blundstonesen. Vill även ha ett par till uggs, tycker mörkbruna är skitsnyggt, men tycker att de längst upp till vänster var fina också. Men alla skor på bilden är råsnygga!

Goodmorning world

Solen är framme och finaste hunden hoppar upp i sängen och väcker mig. Bra start på dagen! Ska åka till praoen om nån timme, härligaste praoen med massa kakätande haha... Ha en fin dag så hörs vi! Kommer ett tidsinställt också, puss

Bilder från igår när jag var ute och lekte med Lexi


.


Svarar

Fick en fråga om vilket gymnasium jag ska välja så tänkte svara på det. 

Jag vet inte vilket jag ska välja faktiskt... Finns ju så sjukt många. Men det jag har funderat mest på är Polhem. Tycker det verkar jättebra! Men annars har jag tänkt lite på Mikael Elias och Donner också. Men just nu lutar det åt Polhem iallafall :) 
 
Tack för frågan! :)
 
 
 

Deep

Heeeeeeeeelt serri, är fett trött på människor som tror sig något så grovt. Asså vem bestämmer att någon är bättre än någon annan? Hur kan man ärligt "titta ner" på andra personer för att man själv tycker att man är så jävla bra? Något av det töntigaste om jag får säga vad jag tycker. Visst man gillar inte alla, men man måste inte tro sig så himla mycket. Alla är lika bra, HAHA lol det låter skitfult med det är ju så. Tycker alla ska vara snälla och bry sig om varandra. Okej visst man kan inte bry sig extrem mycket om alla, det funkar ju inte. Men man kan iallafall vara snäll. Alla är bra på sitt eget sätt och ingen är bättre än någon annan. Hade varit sjukt najs om vissa fattade det någon gång.
 
Vet inte varför jag skrev detta egentligen, blev lite deep ba. 
 
Men ta hand om varandra och ha en himla massa kul under tiden. Man lever bara en gång så ta vara på det. Gör det som gör dig glad osvosv. Peeeeace 
 

Heaven 23

Sitter på heaven 23 men flora, Maria och mamma. Väntar på en fanta och sen ska vi bara snacka och mysa. Var precis på gymnasiemässan och har vart där i massa timmar idag. Får väl se vad det blir för val.

Pusshej


Dream

En av mina största drömmar är att lära mig att surfa. Någon gång ska jag lära mig det, åh det verkar vara så underbart att bara glida fram på vågorna och vara helt fri typ. Gillar ju att åka longboard just för att man känner sig så himla fri. Dröm att lära sig att surfa helt klart. 
 

Gossip girl

Ska lägga mig och kolla på gossip girl nu, godnatt allihopa. 
 
 
 
 
 

På väg hem

På väg hem från praoen nu, är ganska så trött kan jag ju säga... Ska hem och sova och sen iväg och träna. Hoppas alla som går i skolan har det naaaaajs haha!


Some random shit

- Jag har aldrig rökt och det skulle aldrig falla mig in att göra det heller.
 
- Jag ÄLSKAR att gå promenader, bland det skönaste jag vet.
 
- Jag längtar till gymnasiet samtidigt som jag inte vill lämna det gamla.
 
- Jag började kolla Gossip girl för inte alla längesen och är helt fast.
 
- Det värsta med vintern är att man blir blek.
 
- Saknar sommaren sjukt mycket, bästa sommaren även fast vädret sög.
 
Såååååå nu vet ni lite mer om mig, hoppas alla har en bra dag! 
 

Bild på mig, Hanna, Alice och Louise, finaste vännerna, love 
 

Outfit

Men tjaaaa!

Här får ni en skitful bild på dagens.

Nu drar jag och flora till praoen iallafall. Det kommer ett tidsinställt och så kommer jag blogga mer sen. Puss och kram


She ran away in her sleep

Heeej på er!

Nu ligger jag i sängen redo för att sova! Har suttit med bokanalysen efter solsidan, nu är den äntligen klar! Tjoho livet leker! Ska praoa nu i två veckor, känns oerhört bra att jag ska vara borta från skolan i två hela veckor! Måste dock plugga massa ändå meeeen det gör inget. Har sagt att jag inte ska klaga på skolan i år och än så länge så går det rätt bra!

Sov gott allihopa, puss

Mobilbild från skolan, tuff i keps och allt


Dans fuego

Hemma från ett dans fuego-pass nu, riktigt kul var det!! Jag och flora var kungar...! Så har shakeat aaaaaass nu en timme. Snart blir det bastu, sen tacos och solsidan!


LOL that's me


Fuck plugg

Tog en välförtjänt paus i pluggandet och lyssnar på musik, smsar med bästis och degar. Ska snart sätta igång igen dock... Hoppas ni har en bra pluggfri söndag!


Yesterday night

Igårkväll kom alltså Floras familj till oss, hade det skirroligt! Spelade sing star och hoppade runt i vardagsrummet och sjöng med Flora och våra madres till don't you worry child, silouettes och liknande, haha riktigt skoj faktiskt! Sen gick jag, Flora och Malva skönaste promendaden. Det var heöt tyst ute och det var så himla skön luft att andas haha, helt frisk luft lixom, aaah älskar kvällspromanader.
 
Vaknade iallafall nyss och nu ska jag sätta mig med plugget igen. Kommer få sitta med det hela dagen... Har iallafall fixat ett tidsinställt som kommer upp under dagen. 
 
 
Två bilder från igårkväll, haha så osöriösa man kan bli
 
 

My day

Heeej allihopa! 
 
Måste bara säga att det känns sjukt weird att blogga igen, typ sitta och prata med sig själv hahaaaaa... Men iallafall, idag var jag och Felicia och tränade ett pass på friskis vid halv ett, riktigt jobbigt faktiskt! Men sjukt kul, sen åkte vi in till stan och fikade. Riktgit mys att bara sitta och snacka samtidigt som man mumsar på en chokladmuffins (och varm choklad). Skulle göra ett ärende åt mamma också så det fixade vi också. Felicia åkte precis hem och nu ska jag sätta mig med plugget... Men fick nyss veta att Floras familj ska äta middag hos oss ikväll, myyyyyys. 
 

 
Sitter och leker lite med photo booth för första gången på säkert ett år! Skitskoj har jag!

Heaven's got a plan for you

Pics taken by me
 
Aaaaah saknar detta så mycket, världens bästa sommar
 
 

Om mig

Jag är en tjej på 15 år som bor en bit utanför Göteborg. Spelar handboll, är med kompisar, pluggar och allt sånt där vanligt. Bor med min mamma, pappa, lillebror och hund. HAHAHA asså sånna här presentationer är så fruktansvärt fula om ni frågar mig. Asså usch. Nää vi skippar att skriva mer om mig nu, fråga om ni undrar något. 
 
Puuuss
 
 

Första inlägget

Heeej!
 
Välkommen till min nya blogg, har bloggat på massa andra bloggar innan men ska försöka hålla mig till denna nu. Skriver lite om mig senare, så vi hörs om en stund! 
 
Puss på er
 

RSS 2.0