Orkar ej

Orkar faktiskt inte med mer plugg nu, kan man få ta en paus? Jajaaaa, provet idag kändes rätt så bra, så får hoppas på det bästa! Har bara degat och pluggat idag. Har inte haft någon energi alls i veckan, och är fortfarande så himla trött... 
 
Imorgon då? Då kommer bestemor från Norge, ååååh ska bli så mys! Har inte träffat henne sedan i julas, så det ska bli jättemysigt att träffa henne! Ska försöka hinna gymma också, eller bara träna hemma, får se helt enkelt. Ska kolla på något program nu och sen sova. 
 

Ett svar

Gud vad snygga! Var har du köpt dem?! :) 
Fin blogg!
 
Visst är dom!! Skorna är köpta på Scorett i Allum. :)
Taaack!
 

Kollar TV

Tittar på Sveriges mästerkock nu, har pluggat NO och tränat idag. Dagarna blir så enformiga! Ska lägga in något kul att göra nån vardag snart, bara något litet som bryter av den helt vanliga vardagen.

Jag och babe på förra slöjden, true fashion-models.


Header

Ååååh jag är så himla trött på min header!!! Asså står inte ut en dag till typ haha... Men jag vill ändå vänta med att ändra den tills man kan ta mer våriga bilder. Åh lite beslutsångest, men jag väntar nog ändå. Jag får stå ut med headern lika länge som jag blir tvungen till att stå ut med vintern... Snälla våren, hurry up! 
 
random weheartit-bild

Soft tuesday

Har bara degat sen jag kom hem, kollat klart på första säsongen av vampire diaries och lite så. Ska sätta mig och plugga NO en stund nu, sen hoppa in i duschen.

Jag satta på "autoförbättringen" och fick två gröna fläckar i ansiktet? Vet inte varför, mobilen är saiko.


Endless love


Passionsfrukt - body butter

Smörjde precis in mina ben så nu känner jag mig lite fräschare. Kollar på top model Sverige nu. Ska sova sen, så detta blir antagligen sista inlägget för idag, puss


Evigt tacksam

En sak som jag alltid kommer att vara så tacksam för är att jag har en familj som jag älskar och som älskar mig. Det finns inga som dem, de finns där i ALLA lägen och ställer upp vad det än är. Vad som än kommer att hända i mitt liv så vet jag att jag alltid kan gå till dem, och det är en sån otrolig trygghet. 
 
Världens bästa 

Shoes, love

Mina nya skor, älskar dom sååå mycket! Har velat ha sådana här jättelänge och i fredags så stod dom bara där på hyllan i affären. Kommer bli perfa till våren!


Söndagsplugg

Att plugga på söndagar är en standard, kan tänka mig att det är så för de flesta tonåringar i min ålder? Man sparar på plugget till sista dagen typ... Så blir det alltid, men på något sätt brukar allt lösa sig i slutändan. Men jag ska försöka att göra klart sakerna lite tidigare från och med nu. Önska mig lycka till med det haha... Iallafall så gjorde jag vår teknikläxa idag. Nu har jag precis kollat på "kontoret" på datan och ligger just nu i min säng och övar på engelskan. Vi har redovisning antingen på tisdag, torsdag eller fredag, vilket dag får vi inte veta... Åh hatar det!! Hur ska man då kunna planera? Okej nog om plugget. 
 
Har haft en jättemysig helg, så himla glad över att jag har en sån underbar familj och sånna underbara vänner. Flora och Bella när ni läser detta så ska ni veta att ni är guldvärda! Älskar er så mycket! 
 
Det blir inget mer bloggande idag, men jag är tillbaka imorgon igen! Puss
 

 

Hallonrosa babys

Säger man hallonrosa eller hallonröda? Aja oavsett så är dessa jeansen jag köpte hallonrosa/hallonröda. Bilderna visar inte färgen exakt men ni ser ju på ett ungefär. Älskar dom!


Bästa broes

Hade en jättemysig kväll med mina tjejer, och nu åt vi en jättegod pannkaksbrunch. Jag och Bella ska iväg och dansa senare och sen blir det pluuuugg.


Plockplock

Städar undan lite på rummet, ska snart äta och sen plugga lite engelska hade jag tänkt. Sen efter lunch någon gång ska jag träffa Flora och Bella, dom sover här inatt och vi kommer ha det jättemysigt!


VS? Nä H&M

Trosorna och BH:n jag köpte igår. Tycker att det var lite VS-feeling på denna BH:n, är supernöjd och materialet är så himla skönt!


Neon på gymmet idag

Åker till gymmet snart, ska bli skönt! Dagens planer berättar jag senare, kommer ha en jätterolig lördag iallafall!


Hemma igen, mycket glad också

Fick med mig ett par skor, ett par jeans, en BH och ett par trosor hem. Suuupernöjd med allt! Kan kanske visa det imorgon? Det var jag och mami som var iväg och shoppade, och så tog vi en fika, kvalitétstid! Nu väntar jag på maten och sen ikväll ska jag se på gladiatorerna och förhoppningsvis sova tidigt! Känner mig ganska trött.


Stuck

Har bloggat som en riktig kratta nu det senaste. Ska försöka bättra mig, men vet inte riktigt vad jag ska blogga om... Det är ju inte så kul med "nu är jag hemma från skolan, nu pluggar jag, nu tränar jag" osv. Men det är kanske bättre än inget? Jaja jag ska försöka komma på något att blogga om, och ni kan ju lämna en kommentar om ni kommer på något speciellt ni vill att jag bloggar om. Annars kör jag bara på så som det har varit ungefär tror jag, fast med lite förbättringar förhoppningsvis. 
 
Men det jag har fastnat mest vid och det som stör mig mest, är vad man ska ha för bilder till inläggen man skriver på datorn. Jag tycker det är mycket roligare att blogga från datan, men jag har inga nya bilder här. Och då blir det bara massa gamla bilder, och jag tar mig aldrig tid till att ladda över bilder, redigera dem, eller överhuvudtaget ta lite "bra" bilder. Kanske borde ta mig lite tid till det? Så att bloggen blir åtminstone lite bättre? 
 
Sålänge får ni en bild på denna goingen, dör på riktigt. Så otroligt snygg. 

Sorry - again

Bloggen har vart otroligt dålig nu det senaste... Men jag har iallafall lyckats ändra lite på designen. Vad har jag haft för mig igår och idag då? 
 
Igår så var det skola som vanligt, sen åkte jag till gymmet, otroligt gött var det faktiskt! Sen hem och äta lite god middag med familjen, efter det pratade jag, Flora och Bella på skype i två timmar typ, så himla underbara tjejer, so much love till dem! Sen kollade jag på "Sveriges mästerkock" innan jag somnade. 
 
Idag har jag mest tagit det lugnt, kollat lite vampire diaries och tränat en sväng nere i källaren. Borde egentligen ha pluggat (en hel del) spanksa, men jag insåg först nu hur mycket det var och nu har jag verkligen ingen ork... Det ska vara klart idag så jag får väl se hur det blir med den saken. Ska kolla på "Maria och Mindy- best friends forever" senare också, missade det i tisdags. 
 
En bild från Norefjell, underbar skidsemester.
 
 
 

Lektion

Lär mig viktiga kunskaper för livet, lol nej.


Dagges


I'm in love


Dag 20 - Mitt favorit café/matställe

Favoritcafét måste vara Espresso House, den chokladmuffinen är to die for! Favoritmatställe vet jag inte, mitt eget kök med mamma som lagar maten är favoriten haha. Fast ibland är det mysigt att klä upp sig lite och gå ut på restaurang, men jag har ingen favorit. Jag gillar en italiensk som ligger någonstans i stan, vet inte vad den heter dock haha. 
 
inte min bild, lånad från google.

Part of today's

Svart, vitt, silver och rosa naglar.


Top model Sverige och The vampire diaries

Har kollat några avsnitt på vampire diaries precis, och nu ska jag titta på top model Sverige. Träningen förut var skön och duschen efteråt var ännu skönare.

Uppdaterar inger mer idag, så vi hörs imorgon. Ha det så bra!


A detail and blonde hair

Detaljer från halsbanden jag hade på mig idag. Sen så ser mitt hår helt blondt ut på ena bilden, så blond är jag inte.

Annars då? Ska åka upp och träna snart, sen blir det plugg. Några avsnitt av The vampire diaries ska jag hinna med också, jag är helt fast i den serien nu, så otroligt bra.


Dag 19 - Min favorit serie

Gossip girl alla dagar i veckan. Har inte sett så många serier iochförsig, men jag är säker på att gossip girl slår de flesta serier. Chuck and Blair, ååååååh. 
 

Söndagsmys

Det var så mysigt att träffa Felicia förut, vi kom fram till att vi inte har träffats sedan innan höstlovet, helt sjukt ju! Sen så var det så kul på gymmet också, älskar dem tjejerna!

Imorgon är det skola igen, har ingen åsikt om det egentligen. Det är bara att göra det bästa utav det. Ska fortsätta att kolla på high school musical nu, favoriten! Hörs imorgon.


Drar igång igen

Ska börja blogga mycket bättre från och med nästa vecka!

Nu väntar jag på att Felicia ska komma hit, så himla längesen vi sågs så det ska bli skitkul! Kvart i fem ungefär så åker vi upp till gymmet och så hoppas vi att Alice kan komma då också. Ha en bra dag!


Lovely dresses


Morsning

Ska åka iväg till gymmet snart, ska bli skönt att få det gjort så tidigt. Idag måste jag plugga, har lite olika saker som måste göras. Ska fixa med lite annat också. Hörs senare!


Crazy boring

Ska iväg till gymmet om en stund. Har inget att skriva egentligen, har sjukt tråkigt just nu. Ha en bra dag!


Mysiskväll

Kom ju hem från Norefjell idag, har haft det så bra! Kan kanske skriva lite mer om det imorgon?

Iallafall när jag kom hem tog jag och flora en promenad. Sen så kollade vi en film. Sen skulle jag hem. Låg precis och pratade på Skype med Bella och flora i två timmar, asså bästa tjejernaaa! Älskar er!!! Ska kolla top model Sverige nu, sen sova. Säger godnatt nu!


Tillbaka på fredag

Ska iväg och åka skidor imorgon, så myys. Kommer inte blogga någonting då, så jag är tillbaka med bloggningen på fredag. 
 
Idag tittade iallafall jag och tittade på mitt gamla lag med Alice, var så kul att se dom spela! Har ju inte gjort det sedan jag la av. Sen åkte jag och alice och gymmade, så biiiiff är vi. Verkligen mysigt att spendera some time med aliceeeee, bästis! 
 
Har packat, städat och så idag. Ska äta snart och sen träffa flora och kanske några andra. Pussss
 
Gammal bild, men ååååh va jag älskar dig

Dag 18 - Några favoritcitat

Har inga favoritcitat direkt. Så jag slänger in lite bilder på sköna quotes istället. 
 

Sorryyyy

Förlåt för helt usel bloggning idag. Ska bli bättre imorgon förhoppningsvis! Har nationella imorgon igen... Uppsatsskrivning i tre timmar, får se hur det går. Har bara tagit det ganska lugnt idag, vart ganska trött. Ska bli så skönt med lov imorgon!

Ska in till stan efter skolan för att fika med Alice, hanna och Louise, mina babys som jag saknar så mycket. Ska bli jättemysigt!

Ska stänga ner datorn och sova snart. Natti


Dag 17 - Min favorithögtid.

Denna är så easy! JULJULJUL! Älskar julen så mycket, mysigaste tiden på året, biggest love!
 
Två bilder från julen 2012.
Har nog aldrig varit fulare än på första bilden, men fy vad kul vi hade! 

HAHA fel

Det ska stå "goodnight" som rubrik på förra inlägget, inte "glidningar". Kan inte ändra det på mobilen så jag fixar det imorgon haha.


Glidningar

Ska sova nu, är så himla trött! Kollade på Sverige-Argentina förut, fotboll är fett naaajs. Imorgon blir det redovisning, har inte läst det högt en enda gång, haha hoppas det går okej ändå, bara att prata på lite? Sen efter skolan det ska jag plugga NO och ta det lugnt. Kanske skrubba hela kroppen? Åh va det hade suttit fint. Får se imorgon helt enkelt. Sov gott nu allihopa!

Haha denna är så sann!


Please summer, hurry up

Det är nog inte bara jag som vill ha sommar och vår nu. Jag är så otroligt trött på vintern nu... Vill ha sol och värme! När man sitter och kollar igenom gamla sommarbilder så ser man hur härlig sommaren verkligen är. Vill badabadabada och solasolasola. Men får vänta ungefär 5 månader till på det, men hoppas att våren kommer hit snart iallafall. 
 
Detta inlägget var nog det mest onödiga någonsin

Några somrar sedan


Det gick bra?

Vet inte hur det nationella gick, vet att två frågor blev helt fel men annars flöt det på bra, hoppas på det bästa.

Har precis förberett min nyhetsredovisning tills imorgon, kommer inte orka träna så mycket på den.. Det får gå som det går. "Det blir inte bättre av att man oroar sig", det är någonting jag måste banka in i huvudet på mig själv.

Vid halv sju ska jag upp och träna också.


Dag 16 - En bild som jag tycker visar kärlek.

Världens bästa lillebror, så mycket kärlek.
 
 

Lite smånervös

Ligger och kollar på "Maria och Mindy - best friends forever". Ska sova efter det, har ett nationellt prov imorgon klockan åtta, som de flesta andra nior i Sverige. Är lite nervös, men jag ska bara göra mitt bästa och så hoppas jag att det går bra! Säger godnatt nu iallafall, puss

Idag i skolan, reading


Scones

Jag och Markus bakade scones till kvällsmat, så mysigt och så gott!


Toms - svarar igen

Bella sa till mig att man kan köpa TOMS på "Yoko yap" här i göteborg och där kostade dom 699kr. Så nu fick ni ett mer exakt svar, med hjälp av bästa Bella, tack buddy!

Bellababee


Svarar på två frågor

Hej, vilken fin blogg du har! <3 
Jag undrar hur mycket Toms kostar och vart man kan köpa dom? 
Så sjukt snygga !!
Först och främst, tack!! 
Jadu... På deras hemsida står det att de kostar 54 dollar, alltså ungefär 380kr. Men jag har för mig att dom ligger på 600 ungefär? Så jag vet inte riktigt faktiskt... Men max 700 skulle jag kunna tänka mig! Och man kan ju köpa de från TOMS hemsida. Annars så finns de säkert i lite olika affärer, jag vet inte exakt vilka tyvärr... Kan berätta när jag vet! 
Jaa visst är dom!!!
 
Vad kul! Dit vill jag också åka!!! Ska ni göra något speciellt där? :)
Jag vet inte riktigt vad vi ska göra på vår klassresa än, men jag tror iallafall att vi ska gå på tivolit! Sen så ska vi göra fler saker som jag inte vet vad det är än. Men det lär bli tid till mysiga fik och så också! 
 
Tack för dessa frågor, blir jätteglaaaad!
 

 
 
 
 

Skola va de ja

Drar mig mot skolan alldeles strax, ska bara möta upp flora först. Ha en bra dag, själv slutar jag tio över tre... Sen får jag se vad som händer! Kram


Love mondays

Åh har haft en så skön måndag! Slutade tolv och vi kollade på film och redigerade bilder på våra två lektioner, så otroligt slappt och skönt. Sen så har jag ingenting att plugga idag heller, underbart. Var iväg och tränade, sen hem och äta pannkakor med nutella, delicious. Nu väntar jag på att "top model Sverige" ska börja, ha en fin kväll.
 

belbi.blogg.se

 

Tipsar om denna bloggen! Det är min fina vän Bella som driver den och jag tycker att den är riktigt bra! Ljus och fin blogg och hon skriver om allt möjligt, hennes vardag, tips, inspirerande bilder, mode och ja massa olika saker! 

Jag läser själv denna bloggen every day så jag tycker att ni också ska göra det! En helt underbar tjej är hon också! Massa love till dig bellaaaa

Så läs den bloggen nu!! 

belbi.blogg.se

belbi.blogg.se

belbi.blogg.se


En lektion

Måndagmorgonslektion. Kneeeeeg. Slutar tolv idag, hur underbart som helst!

Bror drar en pose


Mysundaytoday

Var och dansade idag, riktigt kul är det! Har städar en maaaassa också... Fy det tog ju hela dagen haha lol. Har sett Gossip girl nu på kvällen också, bästa serien någonsin (ser dock inga andra haha). Ska snart sova! Puss godnatt

Finaste älsklingen hoppas studsmatta mitt i stan, så baaaaallt!


Pinkpurple

Mina ganska nya (nån vecka bara) jeans från HM. Supersköna, jätteballa och till kanonbra pris. Ett par favvos.


En lördag

Har tränat idag, kändes så sjukt härligt verkligen. Har köpt nya "gympaskor" också, en mycket nättare modell än alla handbollsskor, så kommer passa bra till gympingen och gymmet osv. Ska snart över till flora med min familj för en myskväll.

Bild från igår, alla braodsen (förutom Alice som tog kort) på bild.


TOMS

Toms är så snyggt! Har bestämt mig för att köpa de silvriga glittriga, så får vi se ifall de vlir några fler. Här är iallafall några som är riktigt snygga!
 
 
 

Myskväll med goa brudar

Har haft en jättemysig kväll, tack allihopa! Först lagade vi tacos hemma hos Alice och hade det najs! Sen tog vi spårvagnen in till bion, vi såg EGO, det var den bästa filmen på länge!! Så himla bra verkligen, och han som har huvudrollen, hur snygg??!! Blev för övrigt jättenöjd med klippningen, slingade det också så nu känns det ljust och fräscht.

Några bilder från ikväll


Dag 15 - Min favoritfilm

Denna är lite svår faktiskt, men jag måste nästan säga alla tre high school musical filmerna!! Och mean girls 1. Dom fyra är mina absoluta favvos tror jag, så himla mysiga filmer! 
 

Svarar - klassresa

Åh vad gott!! 
Vart ska ni på klassresa? :)
 
Vart ska ni åka? :D
 

Vi ska åka till Köpenhamn på klassresa i slutet av Maj, hoppas på att det kommer bli jättekul! :)
Och tack för kommentarerna, blir jätteglad!!
 
 
 

RSS 2.0