Nyårslöften

Har bara ett nyårslöfte egentligen, och det är att göra detta till det bästa året någonsin, se allt från den ljusa sidan  och göra det bästa utav olika saker. Vill vara riktigt lycklig detta året, och med vännerna, familjen och en positiv inställning så hoppas jag att det kommer gå galant! 
 
Ett litet löfte jag har är dock att kunna gå ner i spagat hehe, whis me good luck! Och med spagat menar jag ena benet fram och andra bak, eller det kanske heter split? Aja jag vill iallfall kunna gå ner med ena benet fram och andra bak haha.
 

Sista passet för i år

Var precis iväg och tränade, det var riktigt jobbigt idag! Men gött nu efteråt som vanligt hehe. Hade massa ilska som jag var tvungen att få ur mig hehe, den sista 2012-ilskan, nu är det bara (nästan) positiva tankar som gäller! 
 
Snyggaste lillebror, en riktig hunk

 

Året 2012

Orkar inte göra någon stor "årsresumé" med massa bilder och saker jag gjorde under varje månad, men detta året har varit bra! Det "största" som har hänt är väl att jag slutade med handbollen. Det känns fortfarande konstigt även fast det var två månader sen jag tog paus, men det är väl inte så konstigt med tanke på att det har varit en så stor del i mitt liv så länge.
 
Men vintern/våren var bra! Sista konfalägret saknar jag fortfarande, bland de bästa dagarna på hela året! Bara att vara med alla buddys i flera dagar och göra roliga saker var helt underbart! Sen så var det ju SM också, något jag inte kommer glömma, och alla roliga stunder med laget! Var på Gran canaria med familjen och kusinerna, underbart var det! Sen så blev det några konserter på liseberg, åh det är verkligen sommarkänsla! Jag och Flora köpte våra longboards, wiiiie!
 
Sommaren var grym. Jag konfirmerades. Jag, Hanna och Niklas var konfransierer på skolavslutningen och det var faktiskt roligt haha!
Jag spenderade mycket tid med min bästa vän i Norge och lite under Gothia, vi gjorde så himla mycket roliga saker, minnen för livet! Sen så var det ju Kroatien med handbollen vilket var helt underbart, och partille cup, så mycket kul! Sommaren var riktigt lyckad! I slutet på sommaren åkte jag och familjen till London, älskar den staden!
 
Sen kom hösten och jag började tveka på handbollen igen, tappade all glädje för det igen och under höstlovet bestämde jag mig för att lägga det på hyllan. Annars har hösten bestått mycket utav skola. "Tappade bort mig själv" lite när jag la av med handbollen, kom av mig i allt och visste inte vad jag ville med någonting och hade inga mål för någonting. Var ganska "nere" egentligen. Men ändå så var hösten mysig och bra på många sätt. 
 
Sen så var december jättemysig verkligen och vi fick våra betyg och allt mitt slit med skolan lönade sig haha, nu lär jag komma in på det jag vill till gymnasiet, vilket är jätteskönt!
 
Så allmänt är jag nöjd med året, har blivit mer säker på mig själv osv, men samtidigt ganska vilsen. Aaaah komplicerat dedäääär, lol. 
 
Men åh när jag tittar på bilder från året så har det verkligen varit ett bra år! Tack till alla underbara vänner och till min underbara familj som har gjort detta året så bra!
 
Hahaha nu blev det här inlägget ganska långt ändå, ajaaa såedeeee
 
Slumpmässiga bilder från året
 

Nyår

Fick en fråga om vad jag ska göra på nyår, så tänkte svara på den. Jag och hjärtisen försökte först fixa lite oså men det funkade inte riktigt. Vi är nämligen på helt olika ställen och så, så det blev lite svårt. Sen så skulle jag vara med en kompis och mer detaljerat än så var det inte planerat, hade tänkt att bestämma mer exakt nu i mellandagarna hur vi skulle göra med allt oså, men jag fick för nån dag sen reda på att den kompisen inte kunde längre. Skittråkigt verkligen eftersom jag hade sett fram emot det jättemycket... Men ibland kommer saker emellan och det blir inte som man har tänkt sig, tyvärr. Så nu vet jag inte vad jag ska göra, lite ont om tid att planera in något nytt också, nyår är ju om bara två dagar... Men man vet ju aldrig, det kanske blir något kul till slut ändå. 
 
Men som det ser ut just nu har jag ingenting alls planerat, i "värsta" fall får jag väl vara hemma med familjen, som det lutar åt just nu. Tråkigt på nyår men så är det. Det blir ju mysigt iallafall, äta god mat, smälla raketer osv. Min familj kan verkligen fixa det mysigt så det blir ju bra iallafall. Nu låter jag och min familj säkert extremt lonley HAHA, men varför familjen bara är familjen i år orkar jag inte dra en lång text om. Nu låter det som att det har hänt värsta grejen i familjen eller nått och det har det inte bara så alla vet haha. Så det lutar åt en "mysnyår" i år, känner mig extremt ensam HAHAHAHA, men jag gör det bästa utav det, och det kommer faktiskt fler nyårar.
 
Hoppas du nöjer dig med svaret :)
 
Och jag skrev inte ut några namn för jag vill inte "hänga ut" nån :)
 

Mario cart

Är hemma hos flora och spelar Mario cart, älskar det spelet! Bästa wii-spelet typ! Så kuuuuul!


Idaaaaaaaag

Började dagen med ett träningspass på gymmet, gööööött som fan faktiskt. Har inte tränat på typ två veckor (förutom igår) så det är verkligen på tiden nu. 
 
Nu väntar jag på att flora ska bli klar och sen drar vi in till stan för att kolla mellandagsrean, kika runt lite och kanske ta en fika. Ni får ha det jättebra! 
 
 
dos babes, like you 
 
 

En helt underbar jul

Julen var helt fantastisk! Så nöjd med julen, helt perfekt verkligen! Kom hem igårkväll så bloggen har inte blivit uppdaterad, ville bara umgås med släkten och ha det mysigt.

Men idag så var jag och mamma på IKEA, köpte massa grejer till mitt rum som vi nu har gjort om! Det är inte helt färdigt än, så bilder kommer när allt är helt klart. Ska ner och träna nu, sen äta en god middag med mamma. Jag och mamma har lite mysiga dagar för oss själva nu i några dagar.

Bild från julen


Bildbomb - julen 2011

 
 
Bildbomb från julen förra året
 
- detta inlägget är tidsinställt - 

Merry Christmas

God jul på er allihopa!!
 
Bästa dagen på året, jag älskar julafton så extremt mycket! Kalle anka vid tre är det bästa av allt tycker jag, bättre än alla presenter till och med! Bara umgås med släkten och äta massa gott och mysa. 
 
GOD JUL GOD JUL GOD JUL
 
Tre bilder jag tog förra julen, bästa timmen på året

- detta inlägget är tidsinställt - 
 
 
 

En mysdag

Var nere i stan med mormor och mamma. Sen kom Hanna och Julia en liten stund, kul att se dom igen! För en stund sen promenerade jag och morfar ner till stan för att köpa bingolotter till uppesittarkvällen ikväll, älskar kvällen innan julafton. Så mysigt att bara gå och prata med morfar om allt också, han är så underbar, verkligen min förebild.

Vår gran hemma i Göteborg, underbara mysmysmysmysmys som är hela december.


Mormor och moppe

Är hos mormor och morfar nu, mysigt. Jag och mamma ska snart ner till "stan" och fixa det allra sista med en julklapp. Julafton imorgon ju, helt underbart!


Dan före dan före dopparedan

22 december idag!!! Sjuuukt nära jul nu! Har precis kollat på de två senaste avsnitten av julkalendern. Riktigt bra är den, synd att det bara är två avsnitt kvar. 
 
Jag har gjort två tidsinställda som kommer upp på julafton. Tror inte att jag kommer blogga så mycket då, kanske något inlägg men jag vill mest umgås med släkten då. 
 

At floras plaaaceeeee

Hemma hos flora och sjunger massa gamla låtar och snackar om allt mellan himmel och jord. Käkar chips och göttar oss. Myyyys.

Men va inte så serrirååååå


Julklappsinköp

Är iväg med flora och köper julklappar, mysmys. Snart ska vi ta en fika också.

Dageeeeens lol

(Skulle ha kommit upp för två timmar sen)


Avslutningen

Igår var det ju som sagt avslutning. Det började med att alla skulle gå en runda, typ ett "fackeltåg", fyra från klassen skulle ha facklor och jag och flora fick varsin och vi trodde hela tiden att vi skulle tända eld på folk hahaha. Sen var det avslutning i idrottshallen, för sista gången, åh så himla sorgligt ändå!! Sen fikade vi i klassrummet och fick våra betyg, blev jättenöjd med betygen! Sen gick jag hem och såg på en film och somnade tidigt, var så himla trött!

Bilden på mig, Flora och facklorna är det fulaste jag sett (inte på Flora) men så är det.


Mot sista julavslutningen


The last day in school done

Städade i skolan och såg på en film. Väldigt deg! Men filmen var så äcklig ibland, uuuusch nightmares. Ska snart fixa mig lite, strax efter halv fem går jag och flora till skolan för avslutning!

Glad på städningen


Jul på Liseberg

Hade det jättekul på Liseberg, kom hem runt halv tio och var då redigt kall! Ligger i sängen nu och myser, imon slutar vi! Men först är det en sån "mentorsdag". Så på kvällen slutar vi, åh ska bli så skönt med jullov!

Bilder från idag


Natti och plans for tomorrow

Ska lägga mig och kolla på sista avsnittet av julkalendern och sen sova.

Imon är det skola till halv fyra och efter det åker jag, Flora, Alice, Albin och Jonas in till Liseberg och har det najs.

Sov gott


Ny bas i rummet

Som ni ser så är båda väggarna vita, äntligen. Och har bytt ut lite kuddar osv.


Today is a normal day

Ska ner och träna lite nu. Sen fixa iordning lite på rummet och sen ska jag slappa bara, är faktiskt ganska trött. Såg precis på high school musical 3, såg tvåan igår och fyyyyyy vad bra dom filmerna är!!! Dock lever ju Gabriella typ ett perfekt liv så man blir ju lite depp av filmerna, haha lol.


en pyramid

Happy moments med klassen. Byggde en pyramid idag och som ni ser på bilden är vi kings.


Take your wings and fly

Vingar gjorda av mig och Flora. Dock är de lite slitna nu men så är det. Dessa vingar var de vi använde vid lucia då vi var änglar.


EM-skräll

Montenegro vann mot Norge i finalen, sjukt spännande med två förlängningar! Åh vad man saknar handbollen när man ser sånt här... Nu ska jag fortsätta med att kolla på julkalendersavsnitt och duscha. 
 
Alstad, vilken spelare!
 
 

Skull and star

Vintermys.


Ny header

Har ju som ni kan se fixat en ny header nu, inte helt perfekt gjord men det får duga. Lite nytt iallafall. 
 
 

Tredje advent

Började dagen med ett träningspass. Sen hem till en mysig adventsfika med familjen och nu var jag och flora precis ute på en promenad. Ska snart måla om mitt rum! Helt vitt ska det bli. Ska ha ett julkalendersmaraton sen också, har en heeeel del att ta igen!


Åååååååh baby!!!

 
Jag dör ju!!!!!!!!! Snyggaste, bästaste, härligaste någonsin. Sjuuuukt. Fick flipp i soffan! Kan inte fatta att jag kommer se denna människan live i april, gaaaaaaah kommer bli bästa dagen någonsin!!!

TV-häng

Ska se Justin på TV snart, iiiiiih!!! Sen ska jag och flora se på en action film, ha det så bra gubbs


Rensa rensa rensa

Storstädar rummet och rensar massa. Ska ju göra om lite snart. Åh detta går så långsamt haha......... Ska träffa Flora sen. Vi hittar väl på något kul som vanlligt. Och herregud va det snöar nu, helt sjukt! Men åh va mys. Snart är det jul också, underbart. 
 
 
 

SÅ HIMLA GLAD VAAAA

Sista provet klart för den här terminen och åh vad bra det gick!!!! Kändes väl sådär men resultatet kunde inte bli bättre!!! iiiiih så glad att allt är över för denna terminen! Ska snart träffa flora nu iallafall, kommer bli najs som vanligt! Ha det mannar!

Bild från igår


Lucia

Åh det var så mysigt och kul på luciatåget i skolan idag! Man har alltid sett alla nior göra samma sak genom alla år och nu skulle man själv stå där. Åh dagar som denna är min skola riktigt mysig! Gick kanon på NO:n också, och fick reda på att jag hade höjt mig i matten, såååå glad!!!

Bilder från idag


lucia imorgon

Fixar lite inför lucia imorgon, som ni kan se på den extremt fula bilden här nere hahaha. Har prov också, har inte tränat så mycket men för en gångs skull så har jag inte panik. Det får gå som det går helt enkelt. Ska bli så mysigt med lucia, alla nior har ett luciatåg för skolan och sjunger osv. Jag och flora ska vara änglar. Kommer skämma ut oss liiiiite sådär när vi ska sjunga men vadådå, det får vi bjuda på!


12 december 2012

Idag är det 12/12/12! Måste komma ihåg att ta kort på 12.12 idag! Annars är det en ganska vanlig skoldag idag. Har kanske nån "mattegrej" men jag vet inte haha...


Min vovve och jag ska nana

Måste sova nu, och det lär inte bli några som helst problem med tanke på att jag är jättetrött. Imorgon blir det råplugg och gym. Sov sött.


sista ruschen

Var ju på Hvitfeldksa idag igen, det verkar inte lika bra längre haha men ändå bra. Men jag hoppas verkligen att jag tycker om Polhem när jag åker dit, annars kommer jag få lite smått panik hahaha. Tittade precis på Sverige-Norge, för mig kvittar det vem som vinner så det var rätt så deeeeeg. Ska plugga nu, asså fy. Har lite panik på att det inte händer någon rolig nyhet i världen nu? Ska ha nyhetsredovsining på torsdag och kul att prata om vädret typ...
 
 
 

Det funkar?

Det verkar som att appen funkar igen? Fett skönt isåfall. Idag har jag och flora fixa massa på våra vingar, dom är nästan klara, dom blir ändå helt okej! Har tränat också.

Imorgon ska jag och flora antagligen till Hvitfeldka igen på öppet hus eftersom vi missade en viktig grej förra gången. Sen så måste jag plugga MASSOR imon.

Ska snart sova nu, godnatt


lips

Haha kollade igenom arkivet och hittade dessa bilder, kommer ihåg hur pro jag kände mig när jag tog dom hahaha. Tyckte dom såg ut som riktiga proffs-bilder. Från nått år sedan. 
 
 

I'm a study freak

Är snart klar med tekniken nu. Har en redovisning, ett läxförhör, ett muntligt prov nu i veckan. Sen säkert några mer läxor, och en muntlig grej i matten. Men efter det så ska ju betygen sättas så då är man klar för den här terminen. Ska bli så himla skönt med jullov. Det är ju andra advent idag också, inte alls lång tid kvar till jul nu.
 
Dynggo förra året i fjällen
 
 
 
 

Urbanears - wishlist

Jag önskar mig nog ett par urbanears i julklapp. Tror nog att jag önskar mig de lite strakare rosa mest. Men de tre färgerna på dessa tre bilder är riktigt snygga tycker jag. Eller kanske bara ett par plain svarta, vita eller bruna? Men tror nog att jag vill ha någon färg faktiskt. Vet dock inte helt vilken modell jag vill ha, vet inte vilken som är den vanliga haha.  
 

A winter sunday

Hade det najs med Flora igår. Och idag ska vi fixa mer på våra vingar. Måste plugga en massa också... Ska träna idag också, får se vad dock. Ha en fin dag så hörs vi om en stund säkert. Men blogg.se appen funkar inte så vi får väl se hur uppdateringen blir. 
 
 
 

Jul på Liseberg

Jul på Liseberg är så himla mysigt. Alla ljus överallt, träden är underbara och allt är bara så himla mysigt! Hoppas jag får till att åka dit nästa helg. Vintermys när det är som bäst! Speciellt i år med all snö också.
 

Saturdaylove

Hej! 
Uppdateringen har varit dålig idag och igår. Men så är det, tar nya tag nu! 
 
Igår så var det skola som vanligt, jag och Flora började fixa lite på våra änglavingar. Vi ska nämligen vara änglar i vår skolas luciatåg. Jättekul faktiskt, att vara något lite annorlunda. Alice hjälpe oss som tur var med formen på vingarna. Sen på eftermiddagen hade mamma fixat en "glögg after-work" så vi hade massa gäster fram tills nån gång vid halv ett eller så. Hade det kul och åt massa goda julgodisar osv. Kul att Awa vann x-factor också, hejade på henne och Isac, så det var ju kanon.
 
Idag har jag vart iväg med mamma och fixat olika ärenden. Var ute och lekte i snön med finaste vovven också. Var helt iskall när jag kom in. Men mysigt var det. Nu sitter jag med min teknikrapport som ska vara inne imorgon. Sen vid 18.10 börjar handbollsmatchen! Sverige-Frankrike, taggaaaaaaaa. Ska nog träffa min bestfriend ikväll också. Får se vad vi hittar på! 
 
 
 
 
 

Victoria's secret fashion show 2012

Ligger och kollar på denna lilla fashion showen. Så himla bra! Älskar att det är så bra artister med också! Justin Bieber. Dör va snygg. Det är perfektion på hela showen, allt är så himla bra! 
 
 
 

| December | 6 |

Nu drar jag till skolan om någon minut. Slutar halv fyra. Det blir massamassa plugg idag. Hoppas verkligen att engelska går som den ska idag också! Jag är verkligen så extremt taggad på jullov nu! Bara att hålla ut det sista i skolan!

Galningen drar till skolan ba


En stressad Linn

Bara för ovanlighetens skull så är jag stressad. Jag är konstant stressad. Går inte en ända dag utan att jag är stressad över någonting. Mestadels över skolan, typ som imorgon har jag en engelska redovsining och jag känner mig inte alls säker på den... Hyfsat typ men jag har så himla höga krav på mig själv... Jag kan den inte utantill och då får jag panik typ... Detta är något jag verkligen måste jobba på! Jag kan inte ha det såhär hahaha! 
 
Men nu ska jag sova.
 
Puss
 
I London var jag helt fri från stress. Det var bland annat därför jag trivdes på himla bra där! Hela denna "stressgrejen" låter astöntigt, och det är det, men fy det är så himla jobbigt. 

Bam think about that


En helt vanlig onsdag typ

Spelade skolhandbolls-sm idag, vi förlorade båda våra matcher HAHA så bra var vi, men vi mötte två jätteduktiga lag. Sen var det vanlig standard skola, åh orkade ingenting, var så trött i huvudet. Fick dock tillbaka vårt NO-prov och det gick helt galant!

Nu blir det lite plugg. Ska gymma med flora idag också! Och så blir det tacomys med la familia ikväll.


Simple outfit

 
Och så hänga på något snyggt halsband. Man kan kanske skippa hängslerna också. Men älskar skorna längst ner till vänster, ska försöka införskaffa mig ett par liknande snart. 

Håltimma

Och eftersom vi är sanna pluggisar så sitter vi och pluggar! Sjuuuukt mycket snö ute nu också, älskar det! Hoppas det ligger kvar hela december och hela jullovet!


Mango temptation and goodnight

Åh denna luktar så gott. Alla VS body lotion, body splash osv luktar så gott.

Men nu ska jag sova, puss godnatt


3 december

Nu är det standard att alla skriver om att det är snö, december, snart jul osv, men man måste ju skriva om det! Så himla underbart med snö! Älskar att det är helt vitt utomhus! Satte ihop ett mysigt jul/vinter collage. Åh det är jul om 21 dagar ju!! Längtar så himla mycket, men det är massa mysiga saker som händer innan julafton. Lucia, jullov osv. Åh mysigaste månaden. Så glad över att november är över! 
 

Snabbt iväg

Brådis iväg till allum nu, ska byta en grej där. Vid sex ska jag träna. Annars är det bara plugg som gäller idag. Vi hörs senare, puss

Töntbild till tusen


Truths

- Jag längtar så himla mycket till gymnasiet! Jag känner mig extremt färdig med den skolan jag går på nu. Kommer såklart sakna folk där och jag kommer sakna att ha fem minuter till skolan... Men det ska bli så kul med något nytt! 
 
- Jag är ca 168cm lång men jag skulle vilja vara någonstans mellan 170-173 
 
- Jag vill resa och upptäcka hela världen när jag blir äldre
 
- Skulle inte kunna leva utan musik, det är bland det bästa som finns!
 
- Jag tycker det är skitkul att ta fula bilder på sig själv, typ som dubbelhakebilder, har en heeeeel del sånna på min mobil hahaha 
 
Åh va liten, men åh saknar alla utomlandsresor
 
 
 
 

Brunett?

Jag funderar på att bli lite mer brunett, men jag vet inte. Hade blivit SÅ blek nu på vintern. Men kanske till våren? Fast jag gillar ju min hårfärg nu också... Men det hade vart kul med lite förändring! Vi får se hur jag gör helt enkelt! 
 
Slängde ihop nån färg lite fort

Julbak och första advent

Har julbakat i massa timmar idag med mamma och Markus, så himla mysigt! Åh man får sån julkänsla! Snart kommer pappa hem från Norge också, mys! Har haft en slapp och jätteskön dag! Älskar december!


Clothes inspo x3


New in - a little bit of sparkling

Köpte denna igår. På bilderna ser de små "pärlorna" eller vad man ska säga lite röda ut vissa av dom, men det är dom inte i verkligheten. Mycket nöjd med mitt köp iallafall.


Waking up

Efter de två öppna husen igår hade jag och flora en heldag på stan, jättemysigt verkligen! Åååh det var så mysigt i stan! Massa sånna ljusslingor oså! På kvällen var vi med några buddys!

Idag ska jag, mamma och Markus baka en massa julbak, åh så himla mysigt!

Två bilder från igårkväll


Kitas och Hvitfeldska

Jag och flora var på två öppna hus idag. Först var vi på kitas och det var verkligen inte någonting för mig. Kände mig instängd och aa fick ingen bra känsla alls och kommer inte gå där. Var där i en kvart typ och sen klarade jag inte av mer hahaha, men många säger ju att det är en bra skola så den passar säkert många! Men inte mig, pytteliten och det passar inte mig för fem öre.

Men jag gillade verkligen Hvitfeldska, stor och bra! Fick en bra känsla där osvosv, älskar att den är så stor, man kommer ju se nya människor då hela tiden typ haha! Gillade den verkligen! Just nu tror jag att det blir mitt andrahandsval, kommer nog välja Polhem som första!


RSS 2.0