Vuxenpoängen bara rullar in

Eller aa, jag drack min första kopp kaffe för några dagar sen HAHA lol. Men det var helt ok faktiskt, en kaffelatte var det jag drack om man ska vara petig. Idag ska jag bara ta det lugnt, känner mig inte helt pigg, lite ont i huvudet och är jättetrött. Ska sätta på en film och sova lite typ.


Odd Molly poncho

Åh denna ponchon är underbar! Den får nog skrivas upp på önskelistan. Så himla fin och söt och den verkar riktigt skön också! Åh är lite in love. 
 
Lite olika kvalitet på bilderna men det är samma med samma färg osv
 

H&M - cozy and pretty to the room

Åh älskar detta! Den rosa paljettkudden, pälskudden, den guldiga paljettkudden och även kudden med text, så fina! Ska ju göra om lite i rummet så är ute efter lite olika sorters kuddar. Åh allt på bilderna är ju underbart (med undantag). Finfin inspo! Men åh vill ha kuddarna!


Throw myself in the bed, and then stay there

Åh jag har nu kastat mig i min härliga säng och är inte det minsta sugen på att gå upp härifrån! Har ändrat "outfiten" på sängen lite, okej man kan verkligen inte säga att en säng har en outfit men aa ni fattar vad jag menar hoppas jag.

De första snöflingorna kom idag också! Bara några få men ändå! Snart är det vinter for real, underbart!


Jävla helvetes kukanus

Hela designen är borta ba. Fuckfuckfuckfuckfuckfuck, bara att börja om

Godmorgon, nää denna dagen suger

Skola utan raster typ till halv fyra och sen massa plugg. Usch.

Ska försöka få in att träna någonstans mitt i allt också. Och mysa med min fina hund, fixa iordning på rummet och kanske börja tänka på hur jag vill ha rummet när jag ska göra om. Får hitta på något kul mitt i allt sega idag.

Schööööön


Swimming in November

Kom precis hem efter en heldag med simning och bad med skolan. Är helt slut nu och vill bara sova. Ett glas smoothie, lite mat och en varm filt ska jag se till blir nästa sak jag ska spendera min tid på.

Jag och bror på bussen på väg till simningen idag.


Nytt med designen

Dock är den inte klar på långa vägar! Men det tar sån tid att fixa med alla koder och mallar... Kommer ta tid detta känner jag. Har ingen bra bildheader för tillfället heller. Vill vänta med att ta bilden till headern tills det är snö ute.

Nu ska jag sova iallafall, sovmorgon imorgon för vi ska åka och bada och ha simtester. Måste ta tag i pluggandet imorgon också! Och så ska jag kanske på ett öppet hus, får se lite.

Godnatt på er!

(Bilderna funkar tyvärr inte)


One new years dress

Blev lite sugen på denna klänningen till nyår, billig och snygg. Får se hur det blir med det.


Winterlove


En ny karriär

Haha idag på handbollen så var ju det lilla konstiga att vårat lag inte har någon målvakt, så jag ska stå nu. Haha det gick ju sådär kan jag säga, men det var kul, förutom att mina händer har hyfsat ont nu... Hahaha!

Ska bara ta det lugnt idag tror jag. Plugga, fixa iordning lite och så. Nån sa att det skulle snöa på fredag?! Om det gör det och isåfall ligger kvar på lördagen så är det snö första december! Åh hoppashoppas!


En vanlig tisdag typ

Igår efter löprundan bastade jag en stund och sen tog jag en lång go dusch. Låg och pratade men Alice en stund på kvällen oså, myyys!

Nu är jag i skolan osvosvosv. Efter skolan är det träning inför skol-SM. Kommer bli aningens mongo, HAHA SÅ KUL OCH SÅ HIMLA SAIKO! Om det blir så som jag tror det kommer bli så kommer det bli en ny upplevelse för mig hahaha!


En löprunda

Drar snart ut och springer. Ni som känner mig vet att springa är bland det värsta jag vet så detta hör inte till vanligheterna haha... Aja det är ju nyttigt iallafall, sen blir det bara deg hemma, är extremt trött och jätteseg. Inte på så bra humör och allt, så ska vara osocial uppe på mitt rum hade jag tänkt hahahaha.


Tips på julklapp - uggs

Jag fick mina uggs i julklapp och åh vad mysigt det var haha, det kändes verkligen juligt typ! Det var liksom kallt ute och så satte man på sig sina nya uggs och så var det precis som att gå i mysiga tofflor. Plus att det är sjukt snyggt! Jag önskar mig nog ett par till i år, har blivit kär i ett par, de ni ser längst upp till höger på bilden. Så söta och helt underbara! Eller ett par låga mörkbruna, skitsnygga. Även de mellanhöga mörkbruna är galet snygga. Men jag tycker att de flesta är fina. På bilden ser ni några exempel på fina uggs. 
 
 
 

Bebben sussar

Finaste vovven har somnat, själv ligger jag och läser (!!!) måste börja läsa mer tydligen. Inte min favoritsysselsättning direkt men varför inte.

Ny vecka imorgon! Hoppas på att det inte är alltför mycket plugg denna veckan.


t.r.u.e


Söndag

Var precis hos Flora en snabbis och planerade en skolgrej osv. Nu ska jag kolla nån film eller serie och sen ikväll blir det solsidan och tacokväll med familjen. Mamma kom nyss från Sthlm och SHM var ju tydligen inte lite kul, hon visade massa bilder, filmer osv och jag är inte liiiiite avis hahahah...
 
Ååååååh London....

Bästa broder

Har haft en grym kväll med besti, en sak var så fruktansvärt kul och vi fick oss ett par rejält goa skratt! Roligaste på länge!

Nu ska jag sova, nattinatti


Gingerbread, gingerbread, gingerbread oh


Första pepparkaksbaket

Första pepparkaksbaket för i år med flårrsi, asmyyyyys.

Idag har vi tränat osv.


Be you be you be you


Inspo

 
Lite blandad inspo

Lovely friday!

Har varit med Alice och flora ikväll, har haft det skitkul och jättemysigt! Grymma är ni tjejer! Är trött nu så ska nog sova nu, imorgon blir det träning bland annat.

Nattinatti allihopa


Miss having a tan


10 Truth's

- Börjar verkligen sakna kompisar från handbollen... Något enormt mycket. Vill inte tappa kontakten med dom
 
- Jag är nästan alltid stressad, har verkligen svårt för att slappna av, alltid är det något jag stressar över
 
- Ostbågar hade jag nog inte klarat mig utan, LOL
 
- Jag har nästan aldrig mobilen vid mig när jag sover, den ligger nästan alltid i ett annat rum
 
- Förr kunde jag bestämma mig för att hälsa på alla jag såg på stan
 
- Jag har dansat och sjungit på stan utklädd till apa med några kompisar för ett skolarbete, vi fick in typ 800kr till fattiga barn som behöver rent vatten
 
- Jag älskar att driva med ordet YOLO, har gjort det på både det ena och det andra sättet hahaha
 
- Jag och min lillebror har kommit närmre varandra den senaste tiden, vilket jag tycker är jättebra, världens bästa lillebror verkligen!
 
- Jag är extremt stolt över min familj, hela dom är underbara och de är som förebilder för mig, båda mamma, pappa och Markus. 
 
- Min vovve är bland det värdefullaste jag har, älskar henne något oändligt. Så fort jag är ledsen borrar jag ner huvudet i hennes päls och hon blir alltid lika glad av att se mig haha, man blir lycklig av henne! 
 
Min finaste skatt (det funkade inte att ladda upp nya bilder så det får bli en repris på denna söta bilden)

I will never be afraid

Oj va djup rubrik, hahaha årets LOL men ändå det är ganska kul. Iallafall god morgon på er! Kan börja med att säga att jag inte är lite avundsjuk på att min mamma åker till Sthlm idag för att gå på SHM imorgon... VILL OCKSÅ!!!

Men nä har två redovisningar istället idag, kuuuuuul. Nä nu måste jag fixa mig lite, hörs senare


4 tidsinställda

Har gjort iordning fyra tidsinställda, två kommer upp imorgon (ett är dock fett carebooox LOLLOLLOL) och två kommer upp på lördag. 
 
Nu ska jag fixa lite med naglarna och sen blir det sängen. Hoppas alla har haft en fin dag.
 
 
 

Lyckorus av thaimat

Satt och pluggade spanska och så ropar pappa "jag åker bara ner och hämtar thaimat" ååååååååh blev så sugen på thai då och det var nog den godaste thaimaten jag har ätit! Så underbart!

Himla glad


Thursday

Sitter med spanskan nu. Har ingen energi så kommer varken orka träna eller nått känns det som. Fryser och vill bara krypa ner i sängen och sova. 
 
Men vissa saker måste göras, typ plugget, så ska sitta med det en stund nu. Har redovisning imorgon. Snart är det december också! Ååååh längtar. Hoppas det börjar snöa snart också, och att det snart är slut på alla prov osv. December är lätt den mysigaste månaden på året! Snart dags att köpa julklappar också, och så kommer NK's julskyltning upp snart? Åååååh mys på hög nivå. 
 
Min förebild, bästa morfar
Bilder från förra hösten

New years eve dresses

Fyra nyårsklänningar från Nelly.com. Den första tycker jag är snyggast. Har provat den sista i verkligheten men den var inte så rolig på faktiskt. Den var konstig i ringningen, hade velat att den skulle gå högre upp. Men den är säkert supersnygg på någon annan! 

Vill inte!!!

Vill inte ha prov idag, skriftliga prov är det värsta som finns! Uschuschusch. Blir alltid så överdrivet nervös. Prov kan ta och bajsa ner sig. Fyyy och så ligger jag i sängen nu och den är så himla varm och skön och så måste jag gå upp fyyyyyyyyy...

Fett suuuuur


En smoothie och NO-plugg

Prov imorgon, gaaaaaah!! Pluggar nu iallafall. Aptråkigt men så är det.


Princess-bed

Ska krypa ner i min mysiga säng nu, kör på prinsess-tema för tillfället! Det som är det mindre mysiga med min mysiga nerkrypning är att jag ska krypa ner till NO:n och fortsätta plugga lite. Inte så mycket dock, lär sova inom en halvtimme! Godnatt.


Två favoriter

Dessa två låtarna spelas mest i mina hörlurar just nu, så himla bra!


Black and pink

Dagens outfit, svarta primes till det också. Och en klocka och två armband.

Ganska slapp dag i skolan idag. Har precis pluggat NO och ska fixa iordning lite på rummet nu. Om en timme åker jag och flora och tränar. Sen blir det mys hemma med ett avsnitt av gossip girl? Vi får se.


Off to school

Ska gå nu, haaaa deeeeet!


There is no one like me

Ska sova snart. Har haft en dag med en del plugg, men har vart värsta trött så har inte fått överdrivet mycket gjort. Har tagit en lång promenad med Flora osv, himla bra brud dedär! 
 
Nu vecka imorgon. Prov på onsdag, redovisning på fredag. Och lite annat. Men jag ska ha en grym vecka ändå! Stay positive
 

Deg

Degar runt i denna mys-outfiten. Ska göra en smoothie nu och mysa med vovven.


sunday | 18 | 11

Ätit "brunch" nu med familjen, mysigt mysigt. Ska snart sätta mig och plugga NO. Ska nog bara ta det lugnt idag, känner att jag är ganska trött faktiskt. Det har varit full fart hela helgen! Längtar mer till julafton för varje dag som går också! Ååååh ska bli så himla mysigt! 
 
hahahahaaha dör va glad jag va för några år sen, LOOOOL
 
 

Saturday

Heeeeeej!

Har inte bloggat på hela dagen men ajaaaa. Kvällen igår var underbar! Idag har jag tränat osv. Nu ikväll var jag med Flora, Isak, Markus, Albin och Jonas, asnaaaajs! Men dom gick nu. Ska väl snart nana.


TGIF!!!!

Ska åka och träna nu. Ikväll kommer mina babes och så ska vi äta tacos och mysa! Måste plugga NO imorgon och så ska jag och flora antagligen träna! Fett najs helg! På söndag blir det en heldag med plugg som vanligt.

Kolla va kung Alice är på att sätta upp håret, min duktiga flickaaa


3 sanningar

- Älskar disney!!!! Har jag redan skrivit detta en gång? Aja iallafall, disney är underbart!
 
- Om jag skulle ha en superkraft hade det varit att kunna flyga! Eller kunna bli osynlig, eller kunna läsa folks tankar! Men hade nog valt att kunna flyga!
 
- Älskar passionsfrukt, kan äta hur många som helst, så gott!!!!
 

Just a nerdy to-to list, but hey. I like it


QUOTES


Sanningar bara sanningar

- Skräckfilmer klarar jag inte av, sov hos min lillebror i ungefär 2 månader när jag hade sett barnhemmet, sjuuuuuuukt klarar verkligen inte av dom
 
- Jag vill kunna japanska, tycker det verkar så ballt
 
- Min vovvi gör mitt liv så mycket bättre på många sätt, min lilla ögonsten
 
Nästan ett år sedan, min twinsiiis

KUUUUUUUNG ZLATAN!!!!!!

FINNER INGA ORD!!!! MAGI ZLATAN, MAGI


Don't forget to smile.


Fotbollsmys med familjen

Sitter och kollar på Sverige-England med familjen och äter popcorn. Så mysigt. Jag och Flora har vart och gymmat idag också, riktigt härligt! Vi har blivit sjukt viga nu haha!


Sanningar igen ba

- Jag skiter i vad folk tycker om mig. Mina närmsta kompisar, familj osv är dock undantag ibland. Men folk som inte känner mig, de får tycka precis vad de vill, skiter fullständigt i det. 
 
- Har blivit extremt mycket säkrare på mig själv på grund av några få personer. Inte för att de har stöttat mig eller så, mer tvärtom. 
 
- När jag blir vuxen så vill jag skänka massa pengar och hjälpa fattiga barn till en bättre framtid. Vill hjälpa folk som inte har det lika bra som många av oss i Sverige. 
 
Äre onepiecesyskonen??? Haha åh bästa bror vad vi gillade våra onepiece. 

Tips - iphonespel

Dessa två spel är dom enda spelen jag har på min mobil, men det behövs inte fler! Bästa spelen nånsin, rat on a snowboard (antar att de flesta vet vad det är) och fishbowl racer eller nått sånt haha... Ladda ner dom!!!


Tuesday

okej sanningarna vet jag inte riktigt vad som hände med dom denna veckan haha... Men de kommer upp onsdag, torsdag och fredag iallafall. Sjuuuuuuuuuuuukt mycket i skolan nu. Skittråkigt att läsa om skolan menmen. Ska sitta med det idag också, är dock så galet trött. Så ska nog sova lite först eller nått. Vill ha jul snart, inte riktigt än men vill att det ska vara december! 
 
men ååååh va nuffsiga, besti

Skyfall

Igår åkte ju jag och familjen in till stan, först en urgod middag på trattoria och sedan skyfall på bio! Riktigt bra film, om ni inte har sett den, se den! Sjukt bra, satt på helspänn hela filmen nästan, riktigt värd!

Körde på en ganska "stilren" outfit. Det ändå som var lite extra var egentligen min "tofs", har tyvärr inga bilder på det men jaja.


Most important thing


Study

Ligger och pluggar nu, på en lördag. Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuul. Men mammsen sa igår att familjen ska ut och äta idag och sen se på "skyfall", så det blir ju mysigt! Ska äta på någon aaaaasgod italiensk restaurang, haha älskar italiensk mat! Vill nästan åka till italien några dagar bara för maten, pasta, pizza ååååh va gott. Men först är det plugg som gäller. 
 
Händer hela tiden! lenny&flårren

Sweet dreams

Nu ska jag och min lilla skatt sova. Plugg väntar imorgon. Och lite quality time med la familia. Hörs imorgon. Sweet dreams


Dear December

Kan inte november gå väldigt fort. Vill att det ska bli december, snö, jul, snöbollskrig, snöänglar, julkalendern, julpynt, julgran, tomtar överallt, adventsljusstakar, ett ljus som räknar ner alla dagar till jul, julbak, papparkakor, lussebullar, jullov, mysiga vinterkvällar, ljudet av kramsnö under fötterna. Åh om det är snö under december så är det en underbar och mysig månad. Hoppas på en vit och härlig december i år!
 
 
 

3 sanningar 9/11

- Älskar julafton, bästa dagen på året (efter skolavslutningen), eller så är julafton bätte... Eller lika bra... Jag vet inte. Sjukt bra är julafton iallafall.
 
- Favoritfärgerna är svart och vitt
 
- Jag har världens bästa familj
 
Bästa pappa och min lilla ängel 

Walk around

Jag och flora gick en promenad ikväll och bara pratade, om lite olika stuffs. Så glad över att jag har den tjejen asså! Ni anar inte! Världens bästa twinsis. Nu ska jag sova iallafall, jättetrött.


Pluuuuuuuuuuugg, kul osv

Matteprovet gick inte direkt som jag hade hoppats på, men jaja hoppas det gick helt okej ändå! Nu pluggar jag SO/svenska/hemkunskap.


3 sanningar 8/11

- Gillar inte människor som tror att dom är bättre än andra, helt seriöst usch 
 
- Årets beslutsångest inför gymnasievalet
 
- Jag har aldrig rökt och vill aldrig göra det heller 
 

Säger godnatt

Var på friskis och tränade förut, helt slut var jag. Ska kolla ett avsnitt på gossip girl och sen ska jag sova! 
 

Plugg, plugg, plugg och mera plugg

Matteprov imorgon och jag har liiiite smått panik. Hoppas på det bästa men kan tänka mig att det kommer gå lite sisådär. Min framtid ska snart vara inlämnat och jag har inte gjort i närheten av hälften. En liten spanskaläxa på det också. Råstressad kan jag ju bara säga! Nästa helg kommer vara underbar, då är alla stora grejer färdiga (om man inte räknar med NO-provet vi ska ha på onsdagen då.....). Aaaaah galet mycket nu. 
 
Sitter iallafall med matten nu. Ska träna nått idag också, får se om jag åker iväg eller tränar hemma. 
 

3 sanningar 7/11

- Jag vill flytta till New York när jag är typ 19/20 år
 
- Får panik på Sveriges klimat, det regnar hela tiden och på sommrarna är det knappt varmt...
 
- Jag har bra självkänsla men mycket sämre självförtroende 
 
Från Agnes tjejfest för nått år sen (?), fan sicka babes

School is so fun, isn't it?

Näääää inte när man snart har matteprov och inte ens kan hälften! Bara att sätta igång med pluggandet nu. Ha det!

Lite fräsiga bilder från idag


3 sanningar 6/11

 - Jag skulle så gärna vilja kunna sjunga
 
- Jag saknar dagarna i Norge med Flora, det var det bästa på sommaren, samtidigt som jag får ont i magen när jag tänker på det, omaaay, bara Flora fattar men aja
 
- Ska bli nyttigare. Har sagt det säkert 500 gånger men nu ska jag verkligen försöka! 
 
bästisarmband
 
 

Sanningar varje dag

Under skoldagarna är det svårt att hinna blogga, och det man bloggar blir typ "sitter i skolan wiihooo", så tänkte att varje skoldag kommer det komma upp tre sanningar om mig, kanske inte så kul men det är iallafall något! Dom första kommer upp imorgon! 
 
Är hemma från frisören nu, kortare hår nu kan man ju lugnt säga. Skönt att bli av med det slitna men det känns som vanligt lite kort nu precis efter. Ska äta nu, sen byta om osv och sen åker jag och Flora och tränar! 
 
Min skatt och jag förra julen, pusspuss
 
 

Mina bästa

 
Bruna ben, på väg till en utomhus konsert, sommarlov, bästa släkten, älskade älskade sommar; du är saknad

First schoolday

Är hemma från skolan nu, ska iväg och klippa mig snart. Aaaaah kommer inte ha något hår kvar med tanke på hur slitet det är... Efter det ska jag plugga iallafall, standard. Ikväll ska jag och Flora iväg och träna igen, det är verkligen skitkul att träna nu! Älskar det! Vi satt och snackade om språkresor på lunchen idag, måste säga att det verkar riktigt kul! Eller kanske bara åka iväg? 
 
Thailand 2008

Solsidan

Ska lägga mig och kolla på solsidan nu. Träningen idag var skitrolig! Älskar att gymma och dansa haha... Imon är det skola igen, bara att kriga på! Inte klaga, göra det bästa utav det och se fram emot jollovet! 
 
Bild från arkivet, på en spanskalektion för nått år sen.

Smile.


A cosy saturday-movie whit my best friend

Detta inlägget skulle egentligen komma upp igårkväll, men det gick inte att ladda upp. Iallafall så var filmen faktiskt riktigt bra. Rolig och mysig, värd att se! Vi drack varm choklad med marsmellows och fluff (?) och åt kakor, mys!

Idag ska jag plugga, fixa naglarna och träna.


RUBRIK

Ska äta snart, sen träffa flora och ikväll ska vi se på "pappa på burk", nån film som går på tv ikväll. Den verkar riktigt bra faktiskt! 
 
Såhär taggade var jag och min lillebror på sommarlov år 2008. Kan inte riktigt fatta att det är grundskolans sista skolavslutning i juni. Ååååååh kvällen innan skolavslutningen är så härlig! 

Family

En jättegammal bild på Mina kusiner, min lillebror och jag. Älskar den här bilden, bästabästa släkten.
 
 

Pink chiller

Glider runt helt rosa, och vita fluffiga tofflor. Råmys på det. Drömmer mig bort till varmare ställen haha, skulle göra vad som helst för en solsemester nu, bli lite brun, sola, bada och leva livet. Hade inte suttit fel. Menmen, nu ska jag äta lunch och sen fortsätta plugga.


Årets sämsta uppdatering

Har bloggat jättedåligt men aja, så är det. Idag ska jag iallafall plugga, har en himla massa att göra. Får se vad som händer senare idag. Igårkväll tittade jag och flora på x-factor iallafall, supermys! Men det var dåligt att Oscar Zia åkte ut, han borde stanna kvar tycker jag! Men att one direction var där, herreguuuuuuuuuuuuud! Sjukaste. Jag satt och dog i soffan av att bara se dom på TV, fatta hur jag kommer vara när jag ska på Justin Bieber. Herregud det kommer bli the night of my life hahaha! 
 

Take a walk

Var ute med Lexi och gick. Skönt med frisk luft. Man får ta vara på dom ljusa timmarna eftersom att det är mörkt vid fem nu... Ska äta med mamma nu och sen sätta mig med mattepluggandet, prov på torsdag. Idag har jag och flora vart på ett gympingpass och sen gymmat.


RSS 2.0