Morgondagens planer

Idag pluggade jag som sagt med Flora efter skolan, det blev inte riktigt som vi tänkt oss men vi fick oss många skratt! Hann med att träna en liten stund också. 
 
Imorgon vid fyra ska jag iväg och klippa mig... Hoppas att det blir bra! Sen vid halv sex ska jag komma hem till Alice. Där vi ska vara med Flora, Bella, Isabell, Jenny och Cassandra också, så ska vi laga tacos och ha det najs. Sen ska vi på bio, ska se "Ego", den verkar fett bra! Så det kommer bli en najsig kväll!
 
Ska kolla ett avsnitt Gossip girl nu och sen sova, så säger godnatt nu!
 

Yesterdaaay

Var på möte med hela klassen igårkväll, planerade inför klassresan lite. Sen åkte jag och gymma, träffade Alice på gymmet!! Blev så glad, det var så sjukt längesen jag träffade henne! Sen när jag hade gymmat klart åkte jag hem och duschade och allt sånt och sen kollade jag på ett avsnitt av gossip girl.

Idag då; jag börjar kvart i tio och slutar halv fyra. Sen ska jag och flora plugga jäääättemycket, ska få till att träna en stund också. Ha en bra dag!

Vi fick tårta i skolan igår, gaaaatt


best I've ever heard

Så jävla fin! Ååååååh hoppas han sjunger denna på konserten i april!!


60 years old?

Heeej! Efter skolan kollade jag några avsnitt av Gossip girl, och pluggade. Sen klockan halv sju så var jag och Flora nere på kommunhuset för vi skulle representera vår skola, vi hade fått nått hedersutnämnande, haha så där satt vi med alla politiker på ett kommunfullmäktige-möte, hahaha! Det var dock extremt segt, vi skulle gå fram och ta emot diplomet nästan först så sen satt vi och lyssnade på massa i typ 40 minuter... Men sen fick vi fika, satt och snackade lite med le adults, haha kände mig ungefär 20 år äldre än vad jag är hahhaaha... Sen åt jag pannkisar hemma, och kollade på 'så blev vi svenska Hollywood-fruar', ååååh blev ännu mer sugen på att gå på college nu!! Sååå nice! Men ska sova nu, nattiiii.

Bildbrist lol


Dag 14 - En person som du vill byta liv med en dag - och varför?

Vanessa Hudgens!! Hade mer än gärna bytt liv med henne en dag under den tiden då hon spelade in high school musical och var tillsammans med Zac Efron! 
 
Snyggaste kvinnan på jorden, och snyggaste killen, gaaaah vilket drömpar dom var!
 
 
 
 

Elektrolyser, nobody got time for that


Planning

Planerade upp veckan i skolan idag. Nu är jag hemma och ska sätta mig och plugga NO. Ska träna vid 18.00. Ha en bra dag!


Dag 13 - Något som jag aldrig kommer att glömma

När jag var hos Flora några dagar under Gothia cup och när hon var hos mig i Norge i tio dagar. Bästa någonsin. Min bästavän och ett underbart sommarlov, kommer aldrig någonsin glömma det!
 
Alla bilder ät tagna från Floras gammla blogg, har inga egna bra bilder tyvärr... Men Flora är kung på att fota så det är ju toppen hehe, jag har inte ens frågat om jag får låna bilderna eftersom att jag är så gangster. Har inga bilder från Gothia tyvärr heller... Men enjoy the lovely summerpics. 
 
SMR' -12


Let's sleep until thursday

Ska sova nu, vi ska testa ett NP i svenska imorgon... Gött att sitta och skriva i tre timmar... Fy längtar inte. Kommer ha mycket att göra måndag och tisdag. Mycket plugg. På onsdag eftermiddag kommer jag dock kunna slappna av i några dagar. Längtar dit haha. Hoppas alla får en bra vecka!

Baby så gölliiii tidigare idag


New in - pink leopard

Nya jeans från HM, asballa!


Dag 12 - En bild på mig själv för ett år sedan









 

Bedchill

Ball rubrik, lol. Ligger iallafall i sängen nu och tänkte plugga lite snart... Orkar verkligen inte men har mycket att göra! Så får sätta igång nu... Ha det!


Dag 11 - En viktig person i mitt liv.

Min flårrsiiiii. Min bästavän som betyder så galet mycket för mig! Sjukt hur bra hon är på riktigt! Så många minnen, allt från dåliga till så fruktansvärt bra! Vänner livet ut, true friendship. Nää asså jag kan skriva en hel bok om mig och Flora, men det kanske inte alla är så intresserade av att läsa? Men när man är så bra kompisar så att man vet vad den andra tänker, vet vad den andra ska säga, avslutar varandras meningar så ofta och bara aaaaa, världens bästa vän som jag inte vill förlora för något i världen! Flora är som en syster för mig, tack för att du alltid finns där och alltid stöttar miiiig. Du är bäst!
 

One saturday

Sorry för extremt dåligt bloggande, men så eeedeeeee. Var iallafall med flora igår, filmmys och så, gött!

Var på gymmet i morse, åkte till allum sen också köpte lite nya träningskläder. Åt årets första semla idag också, så gott!

Haha lite mosad


Väntar på helg

Uppdaterar sen.


Dag 10 - En bild på ett ställe jag varit på.

Slumpade igenom arkivet och så kom denna, haha fin bild för övrigt. Iallafall här är vi i Österrike och åker skidor för ett antal år sedan. 

Men ååååååååh

Asså blogg.se har ju stora problem med att kunna skriva inlägg... Skrev en text och så bara försvann den. TACK! Ååååååh, aja plugg plugg orkar inte skriva om allt. Hejsvejs 
 
Dynch är ni brudar

Dag 9 - Någonting jag oroar mig för.

Om vi inte ska ta sånna djupa grejer jag oroar mig för, döden osvosv, så oroar jag mig lite inför denna terminen. Jag vill verkligen hålla uppe samma nivå som förra året och jag är en sån person som kan stressa upp mig massor inför ett prov och då kanske jag inte presterar lika bra som jag har gjort. Men utöver det så att jag inte särskilt orolig för så mycket faktiskt, vilket är väldigt skönt! 
 
Back to school idag, vi är lite skeptiska till de
 
 

En lunchrast

Nu har vi lunchrast. Onödigaste vetandet för er andra haha. Slutar tio över tre idag, får se om jag överlever så länge haha... Annars blir det bara plugg idag, kanske tränar lite hemma också. Kommer bli en helt vanlig seg och småtråkig vardagseftermiddag.

Flozzzzzzy läser och en del av dagens.


School tomorrow

Har kollat på film nu, mean girls, haha standard! Gossade ner mig i sängen med popcorn också, mmmm. Var och tränade förut också, härligt var det! Ska försöka komma iväg och träna imorgon också, men vet att det blir en hel del plugg också. Kommer ju ingenstans med den dumma hemtentan. Har även en del andr grejer som ska vara inlämnade/redovisade denna veckan... Kommer bli en lååååååång vecka känner jag... Längtar redan till nästa helg! Har redan planerat att äta Ben & Jerry's nästa helg haha, man måste ju ha något att se fram emot. Men nu säger jag godnatt, sov gott. 
 
Nån random bild bara för att

Dag 8 - En sak jag gör dagligen

- Lyssnar på musik
 
- Kollar instagram 
 
- Äter
 

Bara några av sakerna jag gör dagligen, det finns ju så mycket!
 

Asså jag dör av trisstess

ORKAR INTE DENNA HEMTENTAN MER!!!!!!!! SÅ EXTREMT TRÅKIGT SÅ JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN!!!!!! Nån som vill göra den åt mig? Ruttnar långsamt bort här. 
 
Passar på att slänga in ett stort grattis till min broder som fyller 16 idag! ha en grym dag buddy, det är du värd!

Freezy sunday

Godmorgon!

Idag blir det plugg, extremt tråkigt eftersom vi skriver om det tråkigaste på riktigt länge. Men sen vid halv tre så ska jag, Bella och Alice på vår första riktiga danslektion, haha hoppas att det inte kommer gå alltför dåligt! Sen i eftermiddag ska jag plugga ännu mer och kvällen ska spenderas i min säng tittandes på film. Puss


Dag 7 - En bild som får mig att le


Idag

Har inte kunnat blogga idag, sorryyyyyyy guys.
 
Men iallafall, började dagen med ett träningspass med pappsen. Efter det åkte hela familjen till konstmuséet...... Åååååh asså så tråkigt verkligen! Men sen fikade vi på EH så det blev ändå värt hehe... Sen åkte vi till allum och hämtade ut min iphone5. Sen gick jag till Flora och så bakade vi. Sen hem och äta världens godaste middag, oxfile och hasselbackspotatis, men vitlökssmör och sallad, muuuums. Nu ska jag träffa Flora igen och kanske några fler. Får se hur det blir med det, ha det!
 
Family, love
 
 

Great friday

Hejsanhejsan.

Efter skolan idag gick jag och flora hem och lämnade våra skolväskor. Sen åkte vi till stan för att äta en god "middag" på jensens, det var så gott och vi hade så mysigt! Skrattade så mycket och de bredvid oss måste ha tyckt att vi har extremt störda haha. Jag åt även alldeles för mycket glass, haha kommer inte vilja äta mjukglass på ett tag nu! Efter det skulle jag bara göra ett ärende i stan och sen åkte vi hem. Efter middagen hemma (haha lol matfrossa) så gick jag till flora där vi körde just dance, älskar det spelet! Sen lyssnade vi på massa musik och hade det gött. Nu är jag hemma igen och ska sova nu.

Morgondagens planer får ni reda på imorgon, godnatt!

Glaaaaass, och min babe som är jätteseriös på denna bilden.


Dag 6 - Vad skulle jag göra om jag vann en miljon?

Haha jadu, vad skulle jag göra om jag vann en miljon? Jag skulle skäna en stor summa pengar till barn i Afrika eller något liknande. Sen så skulle jag bjuda hela familjen på ett gäng underbara resor! Hade även shoppat en del hihi. Och sparat pengar, och delat med mig till familjen. 
 


Så extremt uttråkad

Sitter och skriver på min hemtenta. Jag orkar inte vad tråkigt! Ska nog sluta plugga för idag nu. Orkar inte mer helt seriöst. Eller jag ska iallfall ta en paus. Och kanske fortsätta mer sen. Hoppas ni har det roligare än jag iallfall. 
 
För några somrar sen #dengamlagodatiden

Feminine dance power

Var och dansade med Alice, Flora och Bella idag, feminine dance power, haha sååå kul verkligen! Haha så himla LOL men oj vad kul det var! Ska kolla på "så blev vi svenska hollywoodfruar" nu och sen sova! 
 
Slänger in en bild på min lilla stjärna, biggest love!
 

Dag 5 - en låt som betyder mycket för mig


Let's sleep away the night yey

Godnatt, ska sova nu. Imorgon är det en helt ny dag som väntar med helt nya möjligheter! Är på riktigt bra humör, så kommer somna glad och förväntansfull inför imorgon, lol vilken tönt jag är med så är det. Sov gott nu allihopa!

Jag och mina två babes igår


Hänt under dagen

Först var det skola som vanligt. Dansade locking idag med Alice och Bella också sen på kvällen, haha fattade ingenting och aa det var väl inte min "stil" riktigt haha! Imon blir det feminine dance power istället, fråga mig inte vad det är för det har jag ingen aning om. Såg kanske några som gjorde det idag och det såg riktigt ball ut, så hoppas på att det är kul! Ska snart kolla på antingen någon film eller kanske "så blev vi svenska hollywoodfruar", nä tar nog en film och ser på programmet på play imorgon istället haha. 
 

Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar

Vi skippar trean som var "dagens outfit", har inte tagit någon outfitbild idag men det kommer någon annan gång. Dock som ett vanligt inlägg då. 
 
Men dag 4 nu då. Mina mål är att få ett bra jobb som jag trivs med och bara vara allmänt nöjd med livet. Men hela mitt "livsmål" är att göra massa roliga saker som skapar minnen för livet, så att jag kan titta tillbaka på livet när jag ska dö och tycka att jag har levt fullt ut! 
 
Men drömmar och önskingar; jag vill lära mig att surfa! Asså åh vad underbart det hade varit! Men jag vill nog flytta utomlands, iallafall ett tag, men helst permanent i USA, jag vill ha en underbar man och två/tre barn. Sen så vill jag som sagt ha ett bra jobb, fint hus, och allt sånt som de flesta vill ha. Åh vad tråkigt jag svarade på denna men hahaaaaa, kanske ska ta mål och drömmar och sånt som är lite mer relevant nu? 
 
Mitt mål nu är att gå ur skolan med så många poäng som jag har nu, jag behöver inte höja mig i något men jag vill inte sänka mig. Sen hoppas jag på världens bästa sommar och så hoppas jag att gymnasiet blir så kul som jag vill att det ska bli. 
 
Men min högsta önsking är att alla mina nära och kära ska få vara friska och må bra! Det är det allra viktigaste för mig. 
 

Dag 2 - En bild på personen som vet mest om mig

Min älskade mamma vet mest om mig, finns inte mycket denna damen inte vet om mig asså!
 

LOOK HERE!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Sg2FUiPeQGE
 
Ni måste kolla denna videon! Vet inte om den länkar med annars kopiera bara länken :) Lite buddys som hoppar och gör massa grejer, fattar verkligen inte hur dom vågar, själv hade jag aldrig gjort det haha... Men kolla på denna videon, 3 minuter av era liv tar det så det är absolut värt! Så blir dessa små pojkar jätteglada också!!!

Åh va segt

Är på sämst humör helt seriöst. Jag är så rastlös och sur, har gått runt ungefär tusen varv i huset i hopp om att hitta på något att göra... Men nä, nu ligger jag här i soffan och surar.

Dansen var iallfall riktigt rolig, breaken var kul men cheerjazzen var ännu roligare!

Just nu, haha orkar inte att det ser ut som jag har världens minsta fötter till dom största benen


Dag 1 - En bild av mig och lite fakta om mig själv.

 
// Slutade i handboll för drygt två månader sen och nu känns det som att jag lever ett helt nytt liv // Är ca 168cm lång men skulle vilja vara mellan 171-173 // Längtar till gymnasiet, behöver verkligen en förändring // Hade inte kunnat leva utan Flora, hon är som en syster för mig // Jag gillar att vara helt själv ibland och bara ta det lugnt // Jag har blivit mycket piggare sedan jag slutade med handbollen //
 

20 dagars lista

1. En bild av mig och lite fakta om mig själv.
2. En bild på personen som vet mest om mig
3. Dagens outfit
4. Mina mål/drömmar/önskningar
5. En låt som betyder mycket för mig.
6. Vad skulle jag göra om jag vann en miljon?
7. En bild som får mig att le
8. En sak jag gör dagligen
9. Någonting jag oroar mig för.
10. En bild på ett ställe jag varit på.
11. En viktig person i mitt liv.
12. En bild på mig själv för ett år sedan.
13.Något som jag aldrig kommer att glömma.
14. En person som du vill byta liv med en dag - och varför?
15. Min favoritfilm
16. En bild som jag tycker visar kärlek.
17. Min favorithögtid.
18. Några favoritcitat
19. Min favorit serie
20. Mitt favorit café/matställe
 
Vet inte vad jag ska blogga om så varför inte liksom? Börjar idag redan. Hittade denna på google.

Massa tummar upp

Polhem igår var riktigt bra, tror nog att det blir mitt förstaval, är nästan hundra på det. Ekonomi tror jag, men funderar fortfarande lite på natur, men det lutar åt ekonomi. Hur som helst så var det jättemysigt att äta lunch med Olivia sen, hade inte träffat henne på så länge så det var skitkul! Och åh vad god mat det var! Sen när jag kom hem tog jag det bara lugnt, superskönt. Somnade ganska tidigt igår så idag är jag ganska pigg. 
 
Ska provdansa två grejer (tror jag det blir) men Alice och Bella idag, ska bli skitkul! Är jättetaggad faktiskt, men man kommer säkert skämma ut sig haha, men det ska bli riktigt skoj! 
 
Finaste vännen igår, du är så bra hjärtat! 

Lördaglördaglördag

Godmorgon! Idag ska jag på Polhems öppna hus och sen ska jag möta upp Olivia för en lunch på Jensens, ska bli så himla mysigt att träffa henne igen! Det var så längesen! Hoppas alla får en bra dag, för det kommer jag ha hehe.
 

Plugg och filmmys

La mig i sängen för att kolla på en film, men så fick jag plötsligt en idé till krönikan vi ska skriva i skolan, så har skrivit en del på den nu. Men NU ska jag äntligen sätta på filmen. Har för övrigt varit en väldigt slapp och skön dag, lite plugg men mest har jag bara tagit det rålugnt! Fredag imorgon, aaah va skönt! Säger godnatt nu också, sov gott så hörs vi imorgon! 
 
 
 

Just can't get enough


En liten olycka

Var på gymmet en timme och sen bastade jag en stund hemma, men den lugna sköna stunden fick ett snabbt slut när bastulampan får för sig att ramla ner i mitt huvud... En liten bula i huvudet och 1000 glasbitar på marken. Åh fick en sån riktig chock när jag helt plötsligt känner någonting hårt panga i huvudet...

Glad innan bastun iallafall, nu har jag bara ont...


Hej

Hejhej. 
 
Snart åker jag och gymmar. Yogan var lite sådär igår faktiskt, jag fattade inte så mycket så det gav nog inte sådär jättemycket... Måste lära mig mer innan det gör det haha. Har inte så mycket att plugga än, så det är jätteskönt. Kanske tar ett varmt bad sen? Eller kollar någon film? Vi får se helt enkelt. 
 

What a wonderful world


Just dance hos Flora

Var precis hos Flora och körde just dance 4, riktigt kul och riktigt jobbigt faktiskt, värsta bra träningen samtidig som det är skitkul! Ska snart iväg och träna mer, ska på yoga idag, första gången jag testar det så det ska bli jättekul! Ha en grym fortsättning på dagen allihopa!


LOL that's me

Dessa är alldeles för sanna! Åh så himla kul att alla stämmer in på pricken! 
 
 

Sleep tight

Kryper ner i sängen för att kolla på en film nu. Mysig kväll. Imorgon blir det upp tidigt igen. Hoppas alla sover så gott inatt. 
 

Monday

Åååååh är redan trött på skolan... Alla lektioner... Och alla nationella prov... Men så är det. Nu har jag precis ätit lite mat och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra nu. Hade tänkt att träna men mår inte helt 100 så vill inte riskera att bli sjuk. Menmen jag hittar på något.

Två bilder från första skoldagen


Back on track

Om en kvart ungefär så går jag till skolan, första skoldagen på den sista terminen i grundskolan, weeeey! Så taggad på sommarlov redan haha, men nu kör vi sista terminen!!

Jättepigg är man idag såhär första tidiga morgonen.


Last day

Sista lovdagen för mig idag, åh så himla sorgligt haha... Vill ha massa lov i några dagar till. Men idag åkte jag och mamma ut till Torslanda för att kolla när min lillebror spelade semi i en handbollscup, den vann dom, yeeey. Sen åkte jag och mamma till ett jättemysigt fik och åt lunch och muffins, muuuums! Sen skulle Markus spela final och den vann dom också, han blev matchens lirare min lilla plutt, hihi så stolt storasyster LOOOL.
 
Nu ska jag äta tacos med familjen och sen gå en promenad med Flora. Ska fixa iordning lite inför skolan imorgon också. Efter skolan imorgon ska jag in till stan för att träffa Olivia, ska bli så kul att träffa henne, var verkligen längesen nu! 
 
iiiiih på sportlovet är vi tillbaka i backen igen, underbart!

Go kväll med bros 💕

Hej hej!

Nu sitter jag här och har det gött tillsammans med Flora, Isak, Jonas och Linn. Vi sitter här och diskuterar världsliga problem 👍 Haha, neee..Linn föder faktiskt barn som ni kan se på bilden! Ha en trevlig kväll nu grabbar och gummor, herrå :) //Albin


Brunch

Åt en mumsig brunch med flora och malva precis, så gott! Egentligen var det väl pannkaksfrukost men lite brunchaktigt var det allt. Crêpes åt vi om man ska vara petig, och macka och oboy med 'fluff' i. Åh så gott!

Nu åker jag och tränar om en kvart, ha en fin dag!


Just a few things


 
Vissa av dessa saker vet jag kommer hända, typ Justin Bieber iiiiiiiih. Men vissa andra saker ska jag tänka på och leva efter/försöka göra. 

A thursday in January

Vaknade för ett tag sen. Har nu ätit frukost och ska snart göra iordning mig lite. Vill nog bara slappa idag, har lite saker jag måste göra men utöver det vill jag bara ta det väldigt lugnt. Jag har redan hunnit med massa saker i år vill jag bara säga haha, året har verkligen börjat najs! 
 
Här är vi söta, världens bästa tjej
 
 

Buddys

Jag och flora dega bara först, sen gick vi till Albin och var där med han och några till, hade det najs! Kom hem för nån timma sen och nu ska jag sova!

hahahahahahah så skön


Laserdome

Jag och Flora var iväg och körde laserdome idag, har gjort det en gång förut bara men det är faktiskt riktigt kul! Dock kom jag sist haha, precis som förra gången. Men kul var det iallafall! Nu har jag precis ätit och snart ska jag träffa Flora igen, så får vi se vad vi hittar på. 
 
Fick världens bästa "julklapp" av Flora idag också, åååh blev så glad! Hon ska få min snart, när den blir helt färdig hehe. 
 
 
 

2013, wiiiie

Planerna blev helt ändrade igår, vilket jag är glad för hehe. Först kom albins familj hit en stund, sen åkte jag till Astrid där emma också var, vi lagade en god middag osv. Sen mötte vi upp albin, erik och linn + några andra och åkte till en fest, var där en liten stund bara. Sen åkte jag, Astrid, emma, linn, albin och erik hem, åååh så läskigt på allum, kom en gubbe som var värsta läskig hahaha.... Väl hemma hos astrid igen så åt vi kladdkaka wiiie, sen vid tolvslaget skulle vi smälla raketer men det funkade inte haha, allt vi hade med oss blåste bort och aa haha, så vi gick hem igen och skålade in det nya året och smällde raketer lite senare istället! Sen efter ett tag gick vi hem till albin, runt tre gick jag, emma och astrid till astrid där vi låg och pratade en stund, släckte vid kvart över fem och idag gick vi upp vid kvart i ett ungefär. Det sammanfattar väl allt ganska bra. 
 
Hade en jättebra nyår iallafall! Tack allihopa som gjorde den så bra och framförallt emma och astrid som räddade hela min nyår! Grymma är ni girlsssssssss!!
 
Nyår förra året, aaaah vad man har ändrat sig!

Förhoppningar 2013

Idag är det ju första dagen på 2013! 13 är mitt favoritnummer så jag hoppas på bästa året någonsin hehe. Men detta året vill jag bara ha kul och se tillbaka på 2013 som det bästa året som jag hittills upplevt. Jag ska på Justin Bieber med min bästa vän, ska till Kreta i sommar med familjen, jag går ut nian, jag ska börja gymnasiet, bara några saker som händer detta året! Jag ska fösöka att bara fokusera på positiva saker detta året, och så ska jag försöka hitta mig själv ordentligt. 
 
Jag ser verkligen fram emot detta året! Självklart kommer det komma uppförsbackar i år också, men ska göra detta till ett grymt år som jag aldrig ska glömma! 
 

RSS 2.0