Hejdå för en vecka

Nu drar jag mot flygplatsen alldeles strax. Hoppas alla fina läsare får ett underbart påsklov!

Ha det najs i skolan idag babes


Art

Mitt bildprojekt, fett naiz.


Dagens klädval


Sängmys

Ligger i min säng och har precis kollat ett avsnitt av "vampire diaries". Åh va bra det är nu! Är mitt i säsong 3 och åh vad jag älskar denna serien! 
 
Dagen har vart ganska lugn, kom hem strax efter tre och gjorde mig en god omelett. Sedan gick jag, pappa och Markus ut och sprang, fy vad jobbigt det var. Var inte alls pigg i benen så det var riktigt tungt faktiskt. Men jaja. Sista dagen i skolan imorgon innan jag åker på torsdag. Ska bli så skönt att åka iväg, få lite sol och värme och få tillbaka lite energi. Men jag kommer sakna mina kompisar hur mycket som helst! Hoppas verkligen att internetet där nere funkar bra så att man kan snapchata osv iallafall! 
 
 
Er två kommer jag sakna något stört mycket! Mina underbara bästisar.

Toalettpapper i taket, ny trend

Idag när vi kom till skolan hade någon/några satt upp toalettpapper i hela taket, haha lite kul faktiskt! Fick lite känslan av ett avsnitt i VD där de gjorde liknande saker under någon high school-tradition.

Annars har dagen varit lugn, körde ett pass uppe på Friskis men annars har det varit en chill dag. Såg precis på top model-finalen, tycker faktiskt att den som inte vann skulle vinna (säger inte namn ifall någon missade det och ska se det någon annan dag haha), men båda var jätteduktiga och riktigt snygga!

Ska sova nu, vi hörs imorgon! Och om ni vill att jag ska blogga om något speciellt så får ni kommentera! Skulle bli superglad då!


En snygg bild på dagens

Nä skämt åsido detta är nog den fulaste bilden på länge. Men är så trött, drog på mig sköna kläder och ingen mascara så att jag kan gnugga mina ögon så mycket som jag behöver haha. Slutar om en timme lite drygt. Ska sova och relaxa när jag kommer hem, ska även träna lite senare.


Godnatt

Ska släcka lampan nu och sova, är som sagt extremt trött. Har fixat lite med tekniken nu ikväll, laddat över alla bilder till datorn, fixat ett tidsinställt inlägg och bara legat helt utslagen i min sköna säng. Godnatt nu allihopa!

En dynggo bild på mig och mina älsklingar, världens bästa vänner!

https://cdn1.cdnme.se/3934424/6-3/pic_514f5f71e087c32346665013.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3934424/6-3/pic_514f5f71e087c32346665013.jpg" class="image">


Kliar i fingrarna

Fick världens blogglust nu, så varför inte blogga lite haha. Kommer blogga nu denna veckan också tills jag åker. Så har bara paus på Gran kanaria. Har fixat lite med kategorierna nu och så, fixat lite andra smågrejer i designen också. 
 
Denna helgen då? Fredagen började med ett halvsegt träningspass. Sedan blev det en degkväll med Flora i hennes rum med en film och snapchat haha, mysigt! Lördagen började med ett gympass och sedan lite chill hemma på dagen. Strax innan sex kom Flora och Bella hit. Någon timme senare kom Hugo, Jonas och Albin och så beställde vi pizza och thai och åt en god middag. Lite senare kom några till buddys och vi hade en jättebra kväll, sen så gick boysen vid kvart i ett typ och jag, Flora och Bella myste lite själva. Sen kom Isak och Albin tillbaka och så sov vi här. Somnade vid sex inatt så fick inte mycket till sömn. Men idag så har jag, Bella och Alice dansat, riktigt kul är det! Det var min helg i stora drag, ligger just nu i min säng och är HELT död. Så fruktansvärt trött haha. 
 
Imorgon är det en helt vanlig måndag med en liten redovisning och annars vanliga lektioner. Kommer inte kunna hålla mig vaken imorgon, längesen jag var såhär trött! Men ni får ha det kanon så hörs vi om en liten stund igen. 
 
 

Såhär gör jag med bloggen

Hejhej! 
 
Jag kommer ha ännu en liten paus, lol. Tänker börja blogga igen fredag vecka 14. Alltså inte veckan som kommer nu. Inte heller veckan efter det. Jag åker till Gran Canaria en dag innan påsklovet så jag börjar blogga igen när jag kommer hem därifrån. Så kika in igen fredag vecka 14 så ska ni se att jag kör igång som vanligt igen, och förhoppningsvis lite bättre!
 

Längre paus

Det blir ingen bloggning denna veckan heller, alltså vecka 11. Hör av mig i slutet av veckan igen så får vi se hur jag ska göra med bloggen. Ta hand om er!


Paus

Tar en bloggpaus hela vecka 10. Är tillbaka vecka 11 igen, måste bara få en liten paus känner jag. Hejsvejs sålänge!


Morgonpromme

Var ute med vovvi för en stund sen, man känner verkligen att det börjar bli vår! Fåglarna kvittrar och det är inte iskallt ute, ååh va underbart!

Om en timme ungefär åker jag och flora in till stan, kika runt lite. Ha en bra lördag så hörs vi om en stund.


RSS 2.0